Cr. Sefer: PSD va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban dacă nu va respecta Legea Pensiilor!

Cr. Sefer: PSD va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban dacă nu va respecta Legea Pensiilor!

Vicepreşedintele PSD Călăraşi, deputatul Cristian Sefer a declarat pentru www.arenamedia.ro că partidul din care face parte intenţionează să depună o moţiune de cenzură dacă Guvernul Orban va modifica Legea Pensiilor printr-o ordonanţă de urgenţă.

“PSD va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban dacă nu va respecta Legea Pensiilor! Creșterea punctului de pensie cu 40% reprezintă un drept câștigat deja de pensionari, încă din momentul adoptării legii! Pensionarii români au aproape cele mai mici pensii din Europa! De două ori mai mici decât polonezii, cehii sau ungurii și infime față de statele occidentale! Două treimi dintre pensionari au pensie sub 1.500 de lei, iar aproape două milioane trebuie să supraviețuiască cu mai puțin de 1.000 de lei pe lună!” a spus Sefer care a continuat “Noul coronavirus nu poate fi o scuză pentru Guvernul PNL! Banii pentru pensii erau puși deoparte, potrivit propriilor declarații. Nu pensionarii trebuie să deconteze incapacitatea Guvernului de a veni cu un plan de relansare economică și nici să acopere sumele uriașe ajunse în buzunarele clientelei liberale! Cele 10 miliarde de lei necesare pentru creșterea pensiilor sunt doar o fărâmă din sumele uriașe împrumutate de Fenomenalul ministru Cîțu!”

Parlamentarul social – democrat consideră că în vremuri de criză, majorarea pensiilor e o necesitate. “Puterea de cumpărare a pensionarilor s-a prăbușit în această perioadă. Toți banii lor se duc pe alimente, medicamente și la plata utilităților – adică doar pe strictul necesar!” a conchis deputatul Cristian Sefer.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.