Cr. Sefer: PNL vrea să acopere cu orice chip ticăloșia privatizării sănătății și aruncă vina pe PSD

Cr. Sefer: PNL vrea să acopere cu orice chip ticăloșia privatizării sănătății și aruncă vina pe PSD

Ministrul Sănătății manipulează cetățenii când dă vina pe PSD pentru „bugetul moștenit”, apreciază vicepreşedintele PSD Călăraşi, deputatul Cristian Sefer care a mai precizat “PNL a scris bugetul sănătății pentru anul 2020, prin angajarea răspunderii. Adevărul este unul singur: Guvernul liberal a tăiat 22% din banii destinați sistemului de sănătate.”

În opinia sa, “PNL privatizează sănătatea, iar banii de la spitalele de stat vor fi direcționați la privat. Liberalii au şi recunoscut prin vocea ministrului Cîţu “că sănătatea nu e o prioritate pentru guvernarea Orban!” În plus “Degeaba PNL încearcă să dea vina pe PSD, pe motiv că au „moștenit” un buget prost pentru că românii și-au dat seama de toate ticăloșiile liberalilor, inclusiv de tăierile banilor de la spitalele de stat. Pe scurt, PNL face orice ca să își salveze miniștrii și odată cu ei firmele de partid care au fost conectate la conducta de bani publici.” a conchis parlamentarul social – democrat.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.