Cr. Sefer: Pentru românii simpli și pentru economia locală, ministrul Finanțelor rămâne mai periculos decât un virus

Cr. Sefer: Pentru românii simpli și pentru economia locală, ministrul Finanțelor rămâne mai periculos decât un virus

Camera Deputaţilor a aprobat, miercuri, moţiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului de Finanţe, Florin Cîţu. Moţiunea simplă, intitulată "Virusul Cîţu a infectat economia naţională", a fost dezbătută în şedinţa de luni. Au votat "pentru" moţiune 166 deputaţi, 94 "împotrivă" şi 28 s-au abţinut.

“Până acum, ministrul Cîțu a căzut de patru ori în șase luni. Liberalii l-au adunat cu fărașul de pe jos, l-au scuturat de praf și au decretat că poate fi refolosit, că e foarte competent.” a declarat deputatul PSD, Cristian Sefer care a continuat subliniind că românii au văzut cât de competent este. “Nu a reușit să răspundă concret la o simplă întrebare: pe ce a cheltuit miliardele împrumutate? Nu a știut nici să răspundă dacă și cu cât va mari pensiile în septembrie. Iar firmele au simțit, din păcate, și ele competența ministrului liberal de Finanțe. Cel mai mic pachet de sprijin, ca răspuns la pandemie, dintre statele europene, de doar 3% din PIB. La același nivel cu Tunisia sau Togo și cu mult sub Polonia (15% din PIB) sau Cehia (18% din PIB)!” a mai spus Sefer.

În opinia parlamentarului social democrat, Florin Cîţu este bun pentru Iohannis şi PNL, nu şi pentru românii simpli şi mediul de afaceri. “Dar Președintele Iohannis și premierul Orban sunt mulţumiți de el! Florin Cîțu pare să fie foarte bun doar pentru liberali și afacerile lor. Pentru românii simpli și pentru economia locală, ministrul Finanțelor rămâne mai periculos decât un virus. Iar, din păcate, nici aici nu există vaccin care să repare efectul acțiunilor sale.” a conchis deputatul PSD Călăraşi, Cristian Sefer.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.