Cr. Sefer: Pentru Orban, relansarea economică a țării înseamnă să dea cu zarul. Românilor le pică doar austeritatea

Cr. Sefer: Pentru Orban, relansarea economică a țării înseamnă să dea cu zarul. Românilor le pică doar austeritatea

Deputatul PSD Călăraşi, Cristian Sefer subliniază că în guvernarea asigurată de Orban&PNL, şomajul a devenit un coşmar naţional afectând nu doar micii antreprenori ci marile firme care se pregătesc să treacă la concedieri în rândul corporatiştilor. Relansarea economică anunţată de liberali a rămas tot la faza de intenţie, pentru ei miza însemnând afacerile cu păcănele. „Pentru dl. Orban, relansarea economică a țării înseamnă să dea cu zarul. Românilor le pică doar austeritatea, fiindcă bogăția țării este confiscată de firmele liberale prin achiziții fără licitație. În guvernarea PNL, prețurile la carne și conserve au crescut de la 15 la 40%, iar șomajul a devenit un coșmar național. Zeci de mii de mici antreprenori nu mai reușesc să-și repornească afacerile, fiindcă Guvernul n-a fost capabil de un plan de relansare a economiei. Iar acum criza ajunge să lovească și firmele mari: se pregătesc disponibilizări de până la 20% printre tinerii corporatiști.” a spus Sefer care a continuat “Domnii Orban și Cîțu îngroapă țara felicitându-se cât de buni sunt la aspirat banii statului prin achiziții publice fără licitație pentru firmele partidului. Sunt în stare să țină țara în stare de alertă până la toamnă doar ca toți liberalii importanți să apuce să se îmbogățească!”

În opinia sa, “dreapta”, după 10 ani, readuce austeritatea în România. “Nu contează că 3 din 10 români au pierdut deja o treime din salariu și că nivelul de trai se degradează accentuat. Pentru liberali sunt mai importante afacerile cu păcănele, pe modelul Or-ban la ban trage... Iar restul țării poate să tragă obloanele. După 10 ani, dreapta readuce austeritatea în România.” a conchis deputatul social democrat, Cristian Sefer, vicepreşedinte PSD Călăraşi

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.