Cr. Sefer: Pe români i-ați înnebunit cu restricțiile și amenzile, ar fi inuman să-i pedepsiți acum și pe copii

Cr. Sefer: Pe români i-ați înnebunit cu restricțiile și amenzile, ar fi inuman să-i pedepsiți acum și pe copii

Pe 3 iunie, plenul Camerei Deputaţilor a respins Ordonanţa de urgenţă 2/2020 care proroga termenul pentru dublarea alocaţiilor copiilor la 1 august 2020. De atunci s-a scurs aproape o săptămână iar preşedintele Klaus Iohannis n-a dat nici un semn că ar fi tentat să promulge legea.

“Dublarea alocațiilor este pe masa președintelui Iohannis de o săptămână și fiecare zi care trece fără ca legea să fie promulgată arată că PNL nu a vrut în niciun moment să ofere milioanelor de copii mai mulți bani” susţine deputatul PSD de Călăraşi, Cristian Sefer care a continuat “Pentru a-și acoperi incapacitatea, Orban a ajuns să numească drepturile copiilor – pomeni, iar Cîțu să-i spună lui Iohannis că legea pe care deja a promulgat-o în ianuarie este neconstituțională acum, în iunie. Asta în timp ce milioane de euro se duc în conturile firmelor de casă, iar instituțiile publice sunt sufocate de ”profesioniștii” cu carnet de partid.”

Sefer le-a solicitat liberalilor şi şefului lor supreme responsabilitate. “Pe români i-ați înnebunit cu restricțiile și amenzile, ar fi inuman să-i pedepsiți acum și pe copii. Fiindcă fiecare zi în care președintele Iohannis întârzie să promulge legea este, practic, o amendă pe care le-o aplică și copiilor României!” a conchis parlamentarul social – democrat.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.