Cr. Sefer, mesaj pentru Cîţu: IMM-urile au nevoie de sprijin real și de un plan de relansare a economiei, nu de hackeri, OZN-uri și alte scuze penibile!

Cr. Sefer, mesaj pentru Cîţu: IMM-urile au nevoie de sprijin real și de un plan de relansare a economiei, nu de hackeri, OZN-uri și alte scuze penibile!

După ce a scris luni dimineaţă pe pagina personală de Facebook că „Site-ul IMM INVEST a fost refăcut”, averizând că „Ciolacu și gașca lui socialistă fac orice să oprească acest program care susține capitatul și economia privată” ministrul finanţelor Florin Cîţu a fost aspru taxat din PSD câteva ore mai târziu. Deputatul Cristian Sefer, vicepreşedinte PSD Călăraşi îi transmite „premierului dezertor” că “După ce ați pierdut hackerii care vă atacau site-ul, acum v-ați întors la placa preferată: PSD e de vină!”

“După ce ați pierdut hackerii care vă atacau site-ul, acum v-ați întors la placa preferată: PSD e de vină! Ați dus economia României în gard, fiind prea ocupat să fugiți de responsabilitate prin Parlament! Nu ați luat nicio măsură pentru a preîntâmpina criza economică, pentru că singurul plan era să declanșați anticipatele! IMM-urile au nevoie de sprijin real și de un plan de relansare a economiei, nu de hackeri, OZN-uri și alte scuze penibile!” a precizat parlamentarul călărăşean.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.