Cr. Sefer, despre acuzația de „Blat” pentru anticipate: Este cea mai mare aberație!

Cr. Sefer, despre acuzația de „Blat” pentru anticipate: Este cea mai mare aberație!

Social – democraţii resping cu fermitate acuzaţia de blat pentru anticipate cu PNL. „Este cea mai mare aberaţie!” susţine pentru www.arenamedia.ro vicepreşedintele PSD Călăraşi, deputatul Cristian Sefer care a prezentat şi câteva „argumente” în acest sens. „În primul rând, Sesizarea CCR cu privire la conflictul de constituționalitate este o acțiune concretă ce are drept scop oprirea planului nebun al lui Iohannis și PNL de a face anticipate. O decizie de admitere la CCR înseamnă întreruperea calendarului pentru anticipate vizat de Iohannis. În al doilea rând, PSD va cere Avocatului Poporului să conteste la CCR ordonanța dată de Guvernul Orban „noaptea ca proștii”, prin care PNL și Iohannis voiau să scurteze termenele electorale care să poată face anticipate. De asemenea, PSD a anunțat deja că va vota pentru respingerea acestei ordonanțe în Parlament. În al treilea rând, PSD nu a răspuns invitației lui Orban de a discuta despre anticipate. În al patrulea rând, președintele PSD a declarat public că organizarea de alegeri anticipate înainte cu câteva luni față de alegerile la termen este o mascaradă. În al cincilea rând, PSD analizează acum care sunt costurile crizei politice generată de Iohannis și PNL și va arăta tuturor românilor cât îi costă acest joc politic al liberalilor.” a precizat Sefer.

În urmă cu câteva zile, preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat că ar fi un lucru "foarte ruşinos" să se confirme că există un "blat pufos" între PNL şi PSD pentru declanşarea alegerilor anticipate, subliniind însă că nu are motive să creadă într-un asemenea scenariu. "Ar fi un lucru foarte ruşinos dacă ar exista un asemenea blat. Şi nu mă refer la un blat politic şi nici la un blat din acela pufos. Mi-ar părea rău să se confirme un asemenea scenariu, că există un blat pufos între PNL şi PSD. Mi-ar părea rău să se întâmple acest lucru. Până la această oră, nu am motive să cred că acest lucru s-a întâmplat, dintr-un simplu motiv, pentru că Guvernul şi-a asumat răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi, colegii mei au fost la discuţii în Parlament, unde Ponta a spus că nu va vota căderea Guvernului în cazul în care îşi va asuma răspunderea pe acest subiect. Prin urmare, până la această oră, refuz să cred că există un blat, fie el pufos, între cele două partide. Însă viaţa ne va arăta, mai sunt puţine zile, vom vedea cum votează PSD atunci când îşi va prezenta premierul Orban cabinetul", a spus Tomac, citat de www.agerpres.ro.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.