Cr. Sefer: Consider inacceptabilă orice urmă de partizanat politic venită din partea Instituţiei Prefectului

Cr. Sefer: Consider inacceptabilă orice urmă de partizanat politic venită din partea Instituţiei Prefectului

Deputatul PSD de Călăraşi, Cristian Sefer i-a solicitat public prefectului judeţului Călăraşi, Marian Stoica să explice motivele care l-au determinat să emită ordinele de încetare a mandatului de primar doar pentru candidaţii PSD nu şi pentru cei ai PNL, aflaţi într-o situaţie identică. Am solicitat azi Prefectului Judeţului Călăraşi să aducă clarificări cu privire la ordinele prin care a dispus încetarea mandatului de primar doar pentru candidaţii Partidului Social Democrat, nu şi pentru candidaţii Partidului Naţional Liberal aflaţi în aceeaşi situaţie. Consider inacceptabilă orice urmă de partizanat politic venită din partea Instituţiei Prefectului. Solicit oferirea cu celeritate de explicaţii în spaţiul public, fiind pusă sub semnul îndoielii credibilitatea unei importante instituţii a Statului Român. 

Loialitatea prefectului trebuie să fie acordată cetăţenilor şi legii, nu partidului politic aflat la guvernare.” este mesajul postat de parlamentarul social – democrat.

adresaseferprefect

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.