Constantin Bîrcă: Această victorie reflectă aprecierea pentru proiectele și inițiativele implementate în mandatele anterioare

Constantin Bîrcă: Această victorie reflectă aprecierea pentru proiectele și inițiativele implementate în mandatele anterioare

Deputatul Constantin Bîrcă, primivicepreședinte al PSD Călărași a salutat victoria social-democraților la alegerile din 9 iunie susținând că “rezultatele demonstrează performanța administrativă, care nu poate fi contestată.”

”Partidul Social Democrat (PSD) Călărași a obținut o victorie importantă în alegerile locale cu sprijinul călărășenilor, încredere pe care aceștia ne-au acordat-o și care ne onorează.

Îl felicit pe Președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, pentru un nou mandat. Îi urez mult succes și lui Marius Dulce, Primarul Municipiului Călărași, pentru realegere. Rezultatele demonstrează performanța administrativă, care nu poate fi contestată.

De asemenea, munca primarilor noștri este crucială. Angajamentul față de comunitățile pe care le serviți și determinarea de a aduce schimbări pozitive sunt cu adevărat remarcabile. Ați demonstrat că prin muncă asiduă și implicare, se pot atinge obiective ambițioase și se pot îmbunătăți viețile cetățenilor

Această victorie reflectă aprecierea pentru proiectele și inițiativele implementate în mandatele anterioare și reprezintă un angajament pentru dezvoltarea și prosperitatea comunității.

Felicitări echipei PSD Călărași pentru acest succes remarcabil!”, se arată în mesajul postat de parlamentarul călărășean pe pagina personală de Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.