Comisia Europeană spune STOP modificărilor electorale făcute de Guvernul PNL!

Comisia Europeană spune STOP modificărilor electorale făcute de Guvernul PNL!

O spune extrem de clar doamna Ursula von der Leyen, președintele Comisiei Europene, răspunzând scrisorii PSD prin care am atras atenția asupra derapajelor anti-democratice făcute de PNL prin modificarea legislației electorale cu puțin timp înainte de alegeri:

”Pentru apărarea democrațiilor noastre este esențial ca alegerile să fie protejate în toate statele membre. (...) Comisia de la Veneția recomandă ca elementele fundamentale ale legilor electorale, în particular procedura sistemului electoral, componența comisiilor electorale și delimitarea circumscripțiilor electorale, să nu fie modificate cu mai puțin de un an înainte de alegeri sau ar trebui să fie prevăzute în Constituție sau într-un act normativ de nivel superior.”

Este suficient de clar, domnule Orban? Sau așteptați sancțiunile Comisiei pentru a vă opri??

Sursa Facebook Grup Senatorial PSD

comisiaeuropeanastopmodificari

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.