Circa 2000 de membri şi susţinători ai PSD Călăraşi, prezenţi astăzi la Târgovişte!

Circa 2000 de membri şi susţinători ai PSD Călăraşi, prezenţi astăzi la Târgovişte!

Duminică un grup de circa 2000 de membri şi susţinători ai organizaţiei judeţene PSD Călăraşi au participat la un miting de amploare ce a avut loc la Târgovişte pentru susţinerea candidatilor PSD la alegerile europarlamentare ce vor avea loc duminică, 26 mai.

psdcampanie20mai

Viziunea Partidului Social Democrat de politici publice pleacă de la premisa construirii unei societăți echilibrate, bazate pe principii incluzive. Mesajul pe care Presedintele partidului, Liviu Dragnea l-a transmis este acela că în perioada imediat urmatoare va fi una în care vom miza pe creșterea investițiilor, atât cele finanțate din buget sau prin accelerarea absorbției de fonduri europene, cât și prin stimularea investițiilor private.

psdcampanie20mai2

Consolidarea macroeconomică se va putea realiza printr-o combinație de politici fiscal-bugetar-monetare astfel încât, pe fondul păstrării echilibrelor macroeconomice, să putem crește nivelul de bunăstare al românilor. Dar asta numai daca exista concordie națională așa cum spunea în alocuțiune Liviu Dragnea, societatea să nu mai fie divizată de către un președinte ce nu face nimic altceva decât să instige români împotriva altora. Un președinte care în persoana lui Iohannis are nu urmărește interesul național ci doar unul personal și de grup

Prin politici publice dinamice sa avem fundamentarea unei creșteri economice inteligente, sustenabile și incluzive, de natură a furniza premisele consolidării unui stat puternic, proactiv și a unei societăți echilibrate.

psdcampanie20mai3

Delegatia numeroasa din toate localitatile judetului Calarasi a fost condusa de catre presedintele Iulian Iacomi pentru a da inca o data un puternic mesaj de unitate si concordie, politică ce are ca drept tinta castigarea imediatelor alegeri europarlamentare si a tuturor bataliilor politice viitoare ce au ca principal fundament cresterea nivelului de viata al al calarasenilor, o mai buna interactiune cu administratia publica locala pentru ca acestia sa se simta cu adevarat reprezentati.

psdcampanie19mai

Campania electorală a PSD Călărași a intrat în linie dreaptă, toate districtele fiind acoperite pentru a face față exigențelor de comunicare și prezentare a importanței pe care o reprezintă alegerile europarlamentare din data de 26 mai 2019, dar mai ales a candidaților Partidului Social Democrat, a asumării de către aceștia a unor obiective de țară în Parlamentul European. Sâmbătă, 18 mai, preşedintele organizației județene PSD Călărași, domnul Iulian Iacomi, s-a aflat în  Districtul 2 alaturi de doamna senator Natalia Roxana Paţurcă și domnul deputatul Sorin Vrăjitoru în localitățile Modelu, Unirea și Borcea.

Districtul 1 a beneficiat de prezența președintelui organizației municipale a PSD Călărași, Marius Dulce și a echipei sale de campanie.

Districtul 4 a fost coordonat de domnul deputat Cristian Sefer și domnul Ion Samoilă iar domnul Marian Sbârcea s-a aflat în mijlocul călărăşenilor din Districtului 3.

Districtul 5 s-a aflat sub directă coordonare a domnului primar al municipiului Olteniţa, Petre Ţone și a doamnei Laura Munteanu, consilier judeţean. Toată această mobilizare are un deziderat ce se numește câștigarea alegerilor europarlamentare de către PSD Călărași.

Areticol comandat de Partidul Social Democrat - PSD

CUI mandatar financiar: 41190008

psdcampanie19mai2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.