Ciprian Pandea: Viitorul acestei ţări stă în mâinile voastre!

Ciprian Pandea scoala 1

Liderul PSD Călăraşi, Ciprian Pandea, secretar de Stat în cadrul SGG, a participat luni la deschiderea noului an şcolar. Într-un mesaj postat pe pagina personală de facebook, Pandea a spus “Începutul unui nou an şcolar îmi oferă prilejul de a vă adresa urări de bine, sănătate şi putere de muncă tuturor celor care, azi, cu bucurie, emoţie şi speranţă păşiţi din nou pragul şcolii încrezători în valoarea şi forţa tinerei generaţii.

Dragi #profesori, vă doresc să aveți parte de #înțelegere, să fiți răbdători și să vă #îndrumați elevii așa cum știți dumneavoastră cel mai bine!

Dragi #părinți, vă doresc să aveți #încredere în copiii dumneavoastră și să îi #sprijiniți în tot ceea ce vor face!

Dragi #elevi, vă urez să aveți multă poftă de învățătură și să nu uitați niciodată că #viitorul acestei țări stă în mâinile voastre și că “ceea ce știm este puțin, ceea ce nu știm este imens”. Așadar, #învățați si făceți-vă părinții și profesorii mândri, dar mai ales, fiți #mândri de voi!”

Ciprian Pandea scoala 2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.