Ce-şi propune Marius Dulce pentru mandatul 2020 – 2024

Ce-şi propune Marius Dulce pentru mandatul 2020 – 2024

PSD îl susţine pe Marius Dulce pentru funcţia de primar al municipiului Călăraşi la alegerile locale din 27 septembrie. Fost viceprimar în perioada 2012 – 2016 şi consilier local în mandatul 2016 – 2020, Marius Dulce nu e un novice pentru administraţia publică locală. Cunoaşte la perfecţie problemele Călăraşiului şi ale călărăşenilor având totodată la îndemână şi soluţiile aferente.

Pentru mandatul 2020 – 2024, Marius Dulce şi echipa de viitori consilieri locali au elaborat obiectivele privind modernizarea municipiului reşedinţă de judeţ însumate în cadrul programului “Aministraţie pentru oameni / Un viitor mai bun pentru Călăraşi şi călărăşeni!”:

1. Reabilitarea infrastructurii şcolare(construire săli de sport), măsuri de sprijinire financiară a elevilor cu rezultate bune la învăţătură cât şi a celor proveniţi din familii devaforizate, în scopul de a reduce abandonul şcolar;

2. Reanalizarea modului de facturare a apei cât şi a gunoiului;

3. Reţea de transport accesibilă şi cu mai multe rute;

4. Construirea de locuinţe sociale şi ANL;

5. Reabilitarea străzilor;

6. Reabilitarea parcurilor existente cât şi amenajarea a cel puţin şapte micro parcuri cu locuri de joacă pentru copii şi spaţii verzi în zonele neexploatate dintre blocuri;

7. Amenajarea spaţiilor pentru transportul în comun;

8. Aşezarea pe primul plan a nevoilor oamenilor: de educaţie şi formare, de asigurare a locurilor de muncă, de îngrijire a sănătăţii, de protecţie socială şi de asigurare a drepturilor cetăţeneşti, de recreere;

9. Amenajarea unui club al pensionarilor;

10. Creşterea competitivităţii economice şi îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a comunităţii locale;

11. Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri, a condiţiilor infrastructurale şi a serviciilor;

12. Crearea incubatoarelor de afaceri pentru tinerii întreprinzători-hub-uri;

13. Urgentarea lucrărilor în zona pieţelor;

14. Realizarea unor piste funcţionale pentru bicilişti care să ofere acestora siguranţă în deplasare, atât între cartierele de locuit şi zonele industriale şi de agrement din municipiu.

15. Stimularea sportului de masă în rândul elevilor din municipiul Călăraşi.

 

Sunt Marius Grigore Dulce, candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Călăraşi şi înainte de toate sunt cetăţean al acestui oraş. Sunt căsătorit, am doi copii cu care mă mândresc şi multe planuri pentru transformarea Călărşiului, într-un loc în care să ne fie drag să ne creştem copiii şi nepoţii.

Vreau ca viaţa în comunitatea noastră să se îmbunătăţească, de la atragerea de investitori, crearea de locuri de muncă, construirea de locuinţe pentru tineri, până la curăţenia în fiecare cartier. Pe 27 septembrie, dumneavoastră veţi avea de ales între politicieni de promisiuni şi politicieni dornici să înceapă treaba la Primărie. Pentru călărăşeni!”

Cu prietenie,

Marius Grigore Dulce

Comandat: Partidul Social Democrat – Filiala Judeţeană Călăraşi

Executat: SC Total Media SRL

CUI: 21200019

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.