Călăraşi / V. Iliuţă şi M. Dulce şi-au depus, luni, candidaturile

Călăraşi / V. Iliuţă şi M. Dulce şi-au depus, luni, candidaturile

Preşedintele Vasile Iliuţă şi-a depus luni candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi din partea PSD. Astăzi mi-am depus candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean Călărași, împreună cu echipa de consilieri județeni PSD Călărași. Am încredere că îmi veți fi alături așa cum ați făcut în ultimii 4 ani de administrație județeană.” a fost primul mesaj postat pe pagina personală de Facebook. Iliuţă a fost însoţit de echipa de candidaţi propusă de PSD pentru Consiliul Judeţean.

Tot luni şi-a depus dosarul de candidatură pentru Primăria municipiului Călăraşi, Marius Dulce. “Cu gândul la un oraș curat, sigur, european, mi-am depus #candidatura la funcția de #primar al municipiului #Călărași. Vă mulțumesc pentru susținere și vă asigur că echipa PSD este alternativa pentru un trai mai bun. Nu renunțăm la Călărași!” au fost primele cuvinte ale candidatului social – democrat postate pe pagina personală de Facebook.

Pe lista de candidaţi PSD pentru Consiliul Local municipal Călăraşi se află şi fostul primar, Nicolae Dragu (1996 – 2000, 2004 – 2012). 

depunericandidaturipsd2

depunericandidaturipsd3

depunericandidaturipsd4

depunericandidaturipsd5

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.