Călăraşi / PSD se pregăteşte de alegeri interne. Conferinţa Extraordinară, pe 10 martie!

Călăraşi / PSD se pregăteşte de alegeri interne. Conferinţa Extraordinară, pe 10 martie!

Duminică, 10 martie începând cu ora 12.00 în Sala de spectacole Barbu Ştirbei vor avea loc lucrările Conferinţei Extraordinare de alegeri a organizaţiei judeţene PSD Călăraşi. Cei 106 delegaţi convocaţi (preşedinte interimar, preşedinte executiv interimar, vicepreşedinţi,  preşedinţi de structuri interne, preşedinţi de organizaţii locale, consilieri judeţeni, primari, viceprimari, şefii de comisii interne) vor stabili noua conducere a partidului (preşedinte, preşedinte executiv, 17 vicepreşedinţi, secretar executiv) până la organizarea de alegeri la termen, în vara acestui an.

În acest moment, filiala judeţeană este condusă de Iulian Iacomi, în calitate de preşedinte şi de senatoarea Roxana Paţurcă, în calitate de preşedinte executiv.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.