Călăraşi / Propunerile PSD pentru „parţialele” de la Lehliu Gară şi Unirea

Potrivit preşedintelui PSD Călăraşi, Ciprian Pandea, alegerile locale parţiale din localităţile Lehliu Gară şi Unirea ar putea avea loc în primăvară, decizia urmând a fi luată de Guvernul României. „Data acestor alegeri va fi decisă de către guvern. Se va da o Hotărâre de Guvern pentru că nu se vor face alegeri doar la Lehliu, ci la nivelul ţării. Probabil că undeva până în luna iunie vor avea loc alegerile pentru funcţia de primar” a declarat Pandea.

Legat de candidaţii pe care PSD îi va susţine, Pandea a fost foarte ferm în ceea ce priveşte oraşul Lehliu Gară. „Cred că suntem cu toţii de acord că este datoria noastră morală să o nominalizăm pe doamna viceprimar, actual primar, Ştefania Moga. Merită, este o PSD-istă adevărată, un profesionist adevărat şi consider că merită. a spus Pandea.

Postul de primar al localităţii Lehliu Gară a rămas vacant după obţinerea mandatului de deputat de către Iulian Iacomi. Potrivit unor surse care circulă deja în PSD, Iacomi, interesat şi de şefia filialei judeţene a PSD, n-ar fi de acord cu nominalizarea Ştefaniei Moga. El şi-ar dori ca partidul să-l susţină pe fratele său Ion Iacomi, în prezent primar PNL al comunei Dor Mărunt.

Pentru Primăria comunei Unirea, social – democraţii preferă deocamdată să aştepte o hotârâre a instanţei în ceea ce-l priveşte pe Daniel Nica, cel care de altfel a câştigat alegerile din vara anului trecut însă a fost demis din funcţie fiind declarat în conflict de interese de ANI. La Unirea să ştiţi că deocamdată nu este sentinţa finală în ceea ce-l priveşte pe domnul Dan Nica, astfel încât nu avem de ce să vorbim la acest moment despre alegeri în acea localitate a completat Pandea. Locul lui Nica a fost ocupat interimar de viceprimarul Florian Belu care însă nu se bucură de susţinerea lui Anghel Olteanu, lider local PSD, fost primar în perioada 2008-2016.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.