Călăraşi / Alegerile pentru şefia PSD, programate „undeva în mai sau iunie”!

roxana p PSD Călăraşi se pregăteşte de alegeri interne. Senatorul Roxana Paţurcă a anunţat sâmbătă că alegerea viitorului preşedinte al organizaţiei judeţene va avea loc „undeva în mai sau iunie”. „Când spun asta, nu înseamnă că noi cei de la Călăraşi, am stabilit de comun acord data. Fiecare organizaţie judeţeană din ţară condusă de un preşedinte interimar a fost înştiinţată că în această perioadă vor avea loc alegerile. Am înţeles că până acum s-au înscris să zic aşa în competiţia pentru şefia organizaţiei judeţene actualul preşedinte interimar, Ciprian Pandea şi Iulian Iacomi, colegul meu din Parlament”. a spus Paţurcă, ironică în schimb cu o parte din foştii colegi din BPJ care şi-ar fi exprimat intenţia de a candida de asemenea pentru şefia organizaţiei judeţene. „Am mai auzit că şi foşti colegi din BPJ şi-ar fi manifestat intenţia de a candida. Mă bucur că există concurenţă. Mi-amintesc de perioada dinainte de alegeri când ne rugam să-şi asume cineva această preşedinţie. Alţii ăşi dădeau demisiile atunci. Probabil că n-am avut colegii atât de motivaţi în acea perioadă”

În ceea ce o priveşte, Roxana Paţurcă a declarat „În momentul de faţă, vreau să-mi canalizez atenţia spre întărirea PSD Călăraşi, prin realizarea de adunări generale, de alegeri în cadrul organizaţiilor de femei, de tineret şi de pensionari. Nu am stat să mă gândesc la această posibilitate de a candida pentru funcţia de preşedinte. Deocamdată avem un preşedinte interimar pe care-l susţin şi sunt alături de el. Nu exclud candidatura”

Recent, în cadrul unui Comitet Executiv susţinut pentru adoptarea a două rezoluţii pentru susţinerea Guvernului Grindeanu dar şi a preşedintelui partidului, Liviu Dragnea, noul deputat Iulian Iacomi a „forţat” înscrierea pe ordinea de zi a punctului privind stabilirea datei alegerii viitorului preşedinte. Propunerea sa a fost, însă, respinsă de marea majoritate a celor prezenţi. Alături de Iacomi s-a aflat fostul preşedinte executiv, Ion Samoilă care a demisionat din această funcţie înaintea alegerilor parlamentare dar şi câţiva primari.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.