Cabinet senatorial la Fundulea

R. Paturca Birou senatorial Fundulea

Senatorul PSD Călăraşi, Roxana Paţurcă a anunţat pe contul personal de facebook că în curând îşi va deschide un cabinet senatorial şi în oraşul Fundulea încercând astfel să suplimenteze posibilităţile de dialog cu cetăţenii din acea localitate şi din împrejurimi. “Îmi face mare plăcere să anunț că, începând de săptămâna viitoare 28.02.2018 voi putea fi şi mai aproape de călărăşenii din judeţ. În urma consultărilor cu domnul primar Dorel Dorobanţu, dar și cu doamna vice primar Ligia Bivol voi deschide al doilea cabinet senatorial în oraşul Fundulea, în sediul Primăriei, situat pe B-dul 22 Decembrie 1918, nr. 151. Astfel, în fiecare zi de miercuri voi putea dialoga cu cetăţenii din Fundulea, dar şi din împrejurimi şi în limita posibilităţilor legale voi încerca să identific şi soluţiile pentru problemele semnalate. Audienţele se vor desfăşura între orele 15.00 - 19.00.” a fost mesajul transmis de parlamentarul călărăşean.

În municipiul reşedinţă de judeţ funcţionează deja un birou, audienţele fiind programate vinerea între orele 09-14.00. “De asemenea, în fiecare zi de vineri, uşa biroului meu din sediul organizaţiei judeţene PSD Călăraşi este deschisă pentru audienţe, între orele 09.00 - 14.00.

Pentru înscrieri la audienţe, aveţi la dispoziţie numerele de telefon: 0749313491 și 0342108374 ,precum şi o adresă de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..” a mai precizat senatorul Roxana Paţurcă.