C. Pandea: Protocolul secret dintre SRI-PICCJ-ICCJ, bazat pe fals și uz de fals

Pandea Ciprian

Protocolul secret dintre SRI-PICCJ-ICCJ a fost o operațiune monstruoasă, bazată pe fals și înșelăciune cu premeditare, specifică mafioților, nu unui stat democratic, guvernat de Constituție.

Nicolae Popa, fost șef al instanței supreme susține public că niciodată nu a negociat un astfel de protocol secret și nici nu l-a semnat. Altfel spus, cineva a falsificat semnătura șefului ÎCCJ pe respectivul protocol. “În fapt, judecătorul Nicolae Popa a denunțat public o infracțiune de o gravitate deosebită. Circumstanțele sunt agravante pentru că acest fals s-a făcut pe cel mai odios document de subjugare a Justiției din România.” consideră liderul PSD Călăraşi, Ciprian Pandea.

Concret, la data semnării, 2 septembrie 2009, Nicolae Popa, nu mai era în funcție pentru că ieșise la pensie la finalul lunii august! În funcție, a fost numită interimar Lidia Bărbulescu, cunoscută pentru relațiile reci, adverse chiar, cu Traian Băsescu.

Lidia Bărbulescu susține că nimeni, niciodată nu i-a spus nimic de acest protocol secret. După Lidia Bărbulescu conducerea ICCJ a fost preluată de Livia Stanciu, cea care avea să se declare public partener de nădejde a DNA.

Întreaga operațiune a fost premeditată! Cei care au pus la cale protocolul secret și au manufacturat semnătura lui Nicolae Popa știau că nu au nicio șansă ca Lidia Bărbulescu să semneze așa ceva.

Și atunci au recurs la fals și au secretizat documentul convinși fiind că niciodată nu o să se afle adevărul; probabil că au luat, cinic, în calcul și faptul că până la desecretizarea documentului cel căruia i-au falsificat semnătura nu va mai fi în viață,  pentru că, în fond, Nicolae Popa la acel moment avea deja 70 de ani!

Nu există nicio explicație, de niciun fel, pentru care cineva să falsifice și să pună alături de semnăturile lui Kovesi și Maior semnătura unui șef al instanței supreme, care nici măcar nu mai era în funcție! Decât doar dacă știau bine că documentul ascunde în fapt monstruozitatea de a transforma judecătorii în colaboratori subordonați -  în echipă comună, cu procurorii și ofițerii de informații - așa cum arată art. 3, alin. e și f din protocolul secret.” a continuat Pandea.

Dramatic este că, în temeiul protocolului secret,  judecătorii ICCJ au fost forțați să devină aberant colaboratori și agenți ai SRI și ai procurorilor, ca urmare a unui fals de-o gravitate extremă, iar rezultatul a fost că mulți oameni-ținte ale sistemului ocult, paralel – au fost condamnați la comandă, scoși din viața publică, distruși profesional și personal!

“Într-un stat de drept funcțional, într-o astfel de situație Parchetul General s-ar fi auto-sesizat imediat pentru a investiga infracțiunea și pentru a determina identificarea celui care a comis falsul. Primii audiați ar trebui să fie ceilalți doi semnatari ai documentului care ar trebui confruntați cu judecătorul Nicolae Popa care acuză falsificarea semnăturii sale.

Dacă Parchetul General, fostul șef SRI Liviu Maior și actuala șefă a DNA nu intervin și explică public circumstanțele semnării acestui document, atunci își confirmă implicit complicitatea la comiterea acestei infracțiuni care a pus sub semnul întrebării ordinea de drept din România.

Acest fals este cel mai grav act de corupție din România, după căderea comunismului.” a conchis preşedintele social – democraţilor călărăşeni, Ciprian Pandea.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.