C. Pandea: Potrivit INS, la începutul anului numărul salariaţilor a ajuns la 4,88 miloane de persoane

C. Pandea Guvern 1

Institutul Național de Statistică arată că efectivul de salariaţi din economie a ajuns în luna ianuarie a acestui an la 4,888 milioane de persoane, record pentru ultimii 20 de ani,  în creştere cu 37.600 de salariaţi faţă de luna decembrie a anului trecut. “Relansarea economică realizată de Guvernarea PSD+ALDE generează locuri de muncă în economie. Obiectivul PSD s-a schimbat: de la obiectivul „mai multe locuri de muncă” am trecut la obiectivul „mai multe locuri de muncă bine plătite” a declarat liderul PSD Călăraşi, Ciprian Pandea, secretar de stat în cadrul SGG, care a mai continuat “Companiile au făcut peste 37.000 de noi angajări în prima lună din an, cele mai multe în industria prelucrătoare, în servicii administrative, în comerţ şi în IT&C. Se face, astfel, dovada că salariul minim crescut - de 1.900 de lei brut lunar, în niciun caz nu este sperietoare, motiv pentru angajatori-investitori să nu mai angajeze; numărul record de angajați ne arată că decizia PSD de a majora salariul minim a fost corectă și a transferat creșterea economică în buzunarul cetățenilor.”

“De altfel, guvernarea PSD-ALDE, prin rezultatele de excepție privind creșterea economică și menținerea echilibrelor macroeconomice, asigură un climat propice dezvoltării afacerilor și oferă  garanții puternice investitorilor străini. Un exemplu recent este cel al investiției gigant pe care Bosh se pregătește s-o facă la Simeria: 110 milioane de euro, într-o fabrică de mașini de spălat, care va aduce înființarea a cel puțin 700 de noi locuri de muncă” a conchis Pandea.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.