C. Pandea: Nu se pune problema înlocuirii prefectului!

cipiPreşedintele interimar al organizaţiei judeţene PSD Călăraşi, Ciprian Pandea, a precizat vineri în cadrul unei conferinţe de presă că nu intenţionează să propună Guvernului înlocuirea actualului prefect George Iacob. „La acest moment nu se pune problema înlocuirii domnului prefect. Sub nicio formă! Şi o spun foarte clar pentru că au fost tot felul de zvonuri potrivit cărora eu sau organizaţia am vrea să schimbăm prefectul. Domnul Iacob este un profesionist. Suntem alături de dânsul şi nu avem motive” a declarat Pandea.

Susţinut de PSD, George Iacob a devenit prefect în mai 2012 devenind cel mai longeviv „reprezentant al Guvernului în teritoriu”.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.