C. Pandea: Mă bucur că le-am oferit copiilor puţină bucurie!

cip cu copii hPreşedintele PSD Călăraşi, Ciprian Pandea, subsecretar de stat în cadrul MTS, însoţit de liderul TSD Călăraşi, Alexandru Chiriţă şi alţi tineri, membri ai organizaţiei de tineret, s-a aflat vineri preţ de câteva zeci de minute în mijlocul copiilor din cadrul Centrului de zi pentru persoane cu handicap din cadrul primăriei Călăraşi oferindu-le acestora pungi cu alimente, dulciuri şi sucuri cu prilejul sărbătorilor Pascale. “Mă bucur mult că i-am vizitat împreună cu colegii mei mai tineri pe aceşti copii minunaţi. Am încercat să le oferim câteva momente de bucurie dar şi de speranţă.” a declarat Ciprian Pandea care a continuat “Ca în fiecare an, PSD e aproape de oameni. Încercăm să demonstrăm că nu facem astfel de gesturi strict politic. Suntem alături de oameni indiferent de moment!”

Tot vineri, Marius Dulce, liderul organizaţiei municipale PSD Călăraşi şi alţi colegi de partid i-au vizitat pe bătrânii din cadrul Căminului Sfânta Maria din Unirea oferindu-le ouă şi cozonaci.

cip handicap 1cip handicap 2cip handicap 3cip handicap 4cip handicap primacip handicap toticip handicap toata lumeacip handi inauntrucop handicap 2cip handi doamna

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.