C. Pandea, după condamnarea lui Dragnea: Decizia de azi nu va influența în niciun fel guvernarea

Pandea Ciprian

Liderul PSD Călăraşi, Ciprian Pandea, consideră că sentinţa pronunţată joi împotriva lui Liviu Dragnea, care a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare, nu va influenţa în nici un fel guvernarea iar până la o decizie definitivă a instanţelor de judecată primează prezumţia de nevinovăţie. “#Decizia de azi a judecătorilor Înaltei Curți de Casație și Justiție nu va influența în niciun fel #guvernarea și nici punerea în aplicare a #Programului de #Guvernare.

Până la o decizie definitivă a instanțelor de judecată nu putem ignora motorul statului de drept: #prezumția de #nevinovăție. Iar prezumția de nevinovăție, principiul care are ca scop principal protejarea împotriva unori măsuri abuzive, trebuie să fie aplicată tuturor cetățenilor României, deci și președintelui #Partidului #Social #Democrat, #Liviu #Dragnea.

Iar pentru a ne onora statutul de țară europeană care își respectă Constituția, care aplică #Directivele #Europene și #Standardele #Comisiei de la #Veneția, guvernul, miniștrii și Partidul Social Democrat, ales de o majoritate covârșitoare, democratic, prin vot liber exprimat, îl #susțin pe președintele Liviu Dragnea la #conducerea #partidului și a #Camerei #Deputaților.

Nu putem lăsa ca o decizie luată sub presiunea străzii, a unei părți a presei, a reprezentanților statului paralel sau a adversarilor politici să afecteze bunul mers al României, să strice imaginea țării în fața partenerilor externi. #Coaliția #PSD-ALDE va duce, cu siguranta, până la capăt reformele începute pentru bunăstarea românilor.” este mesajul transmis de preşedintele PSD Călăraşi Ciprian Pandea pe pagina personală de facebook.