C. Pandea, despre mitingul PSD: Disperare și manipulare. PSD nu forțează pe nimeni să vină la miting

Astăzi de la ora 20.00, în Piaţa Victoriei din Bucureşti va avea loc un miting "împotriva abuzurilor", organizat de Partidul Social Democrat, la care sunt aşteptate sute de mii persoane.

Pandea Ciprian

Liderul PSD Călăraşi, Ciprian Pandea susţine că acest miting este criticat de propagandiştii statului parallel care încearcă “să inoculeze idea că participanţii sunt aduşi cu forţa”. “Disperare și manipulare. Propagandiștii statului paralel încearcă să inoculeze ideea că participanții sunt aduși cu forța. Această campanie furibundă arată că de fapt propagandiștii se așteaptă că un număr uriaș de persoane care susțin actuala putere politică și că, prin comparație, protestele anti-guvernamentale își vor pierde mult din semnificație.” a declarat Pandea care a continuat “Se manipulează la greu! S-a ajuns până acolo încât unii fanatici amenință cu denunțuri penale daca manifestanții vor aprinde lanternele telefoanelor la miting. PSD nu forțează pe nimeni să vină la miting. Dimpotrivă, în România nu există capacitatea logistică de transport care să permită prezența la miting a tuturor românilor care își doresc să participe.”

Așa zisele mărturii prezentate online de propagandiști sub numele ”miting cu japca” sunt invenții patetice. “NICIUNA dintre așa-zisele mărturii nu conține vreun element de identificare. NIMIC nu este verificabil. O dovedește Liviu Pleșoianu pe contul personal de facebook dacă vă veţi uita!” a mai spus Ciprian Pandea care a prezentat şi motivele protestului. “Vom fi prezenţi în piaţă ca să spunem cu toată puterea „STOP” abuzurilor făcute de procurori precum Negulescu – Portocală!, ”STOP” interceptării și ascultării în masă a românilor!, ”STOP” Statului Paralel care vrea să controleze România cu dosare penale fabricate, cu probe măsluite și martori falși sau inventați! „STOP” celor care vor să controleze Justiția, prin presiuni, amenințări și șantaj asupra judecătorilor care nu iau decizii pe placul Statului Paralel! STOP” aparatului represiv care cheltuie miliarde de euro, din banii noștri, pentru a urmări “Pas cu pas”, milioane de români, printre care te poți număra și TU!, „NU” protocoalelor secrete care au pus Justiția la cheremul unor interese obscure și ilegitime!, „NU” amenzilor de milioane de euro plătite din buzunarul nostru la Curtea Europeană a Drepturilor Omului pentru abuzurile făcute de alții. Să plătească cei care abuzează!” a conchis liderul social – democraţilor călărăşeni.

 

 

Mega-implicații civic de la "Geeks for Democracy" sunt, de fapt, niște propagandiști de doi lei, o unealtă penibilă a Noii Securități. Au făcut o mizerie de site (MitingCuJapca.ro), unde cică adună ei mărturii de la oamenii "forțați de PSD" să vină la miting. Atâta doar că nu îți iau cu caracter obligatoriu datele de contact și nu verifică nici măcar la nivel minimal dacă ce ai raportat e real sau fals...

Am făcut eu acest test. De două ori... Am scris că mă obligă PSD să vin la miting. Și, evident, au publicat! Puteam la fel de bine să fac acest test de 150 de ori. Ar fi publicat 150 de raportări false... Ceea ce, în mod evident, și fac!

Apoi, cum altfel, celelalte slugi ale Noii Securități (Tăpălagă și Pantazi, precum și Digi24) se ocupă să preia marile "raportări". Mega-jurnaliștii de la Gigi24, de jurnaliști ce sunt, au luat cu copy-paste informații deloc verificate și le-au publicat ca fiind mărturii reale despre cum duce PSD oamenii la miting "cu japca". ...Mi-e scârbă!”

Liviu Pleşoianu, pe contul personal de facebook

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.