C. Pandea, cooptat în echipa de organizare a Congresului Extraordinar al PSD

C

Biroul Permanent Național al PSD a decis să fie organizat congresul extraordinar al partidului pe 10 martie. Din echipa de organizare va face parte şi liderul interimar al organizaţiei judeţene PSD Călăraşi, Ciprian Pandea, secretar de stat în cadrul SGG. „”S-a stabilit data organizării Congresului PSD pentru 10 martie. Spre bucuria noastră, domnul preşedinte m-a informat că am fost cooptat în echipa de organizare. În cadrul Congresului, vom vota vicepreşedinţii partidului. Vom mări numărul acestora de la 12 la 14” a declarat vineri în cadrul unei conferinţe de presă Ciprian Pandea care a mai adăugat că în cadrul Congresului se va proceda şi la modificarea Statutului partidului. „După ce se va modifica Statutul cu siguranţă vor avea loc alegeri la nivelul conducerii organizaţiei judeţene PSD Călăraşi. Se va lua astfel o piatră de moară de pe sufletul meu” a mai susţinut liderul interimar al organizaţiei locale.

Congresul PSD va avea loc la Sala Palatului. Fiecare filială va trimite la centru, propunerile de modificare a Statutului PSD.

Preşedintele Liviu Dragnea a precizat că la acest congres nu va fi desemnat şi candidatul partidului la Preşedinţie. El a spus însă că va fi redefinit programul de guvernare. „Vreau să redefinim programul de guvernare, vreau să eliberăm societatea românească de presiunile pe care le pun grupurile ilegitime, să ne implicăm în democratizarea societăţii româneşti, vreau să angajăm PSD în cel mai ambiţios program de dezvoltare pe termen lung”, a declarat Liviu Dragnea.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.