C. Dumitrescu: Marius Dulce este un luptător, un om care şi-a văzut întotdeauna de treabă

C. Dumitrescu: Marius Dulce este un luptător, un om care şi-a văzut întotdeauna de treabă

Consilierul local, Cătălin Mihai Dumitrescu, s-a alăturat lui Marius Dulce şi echipei sale. De ce a făcut o asemenea alegere? „Marius Dulce este un luptător, un om care şi-a văzut întotdeauna de treabă, a apărat, de fiecare dată, interesele oamenilor. Este un om tânăr şi de asta avem nevoie. Ne trebuie o echipă tânără la Primărie, de oameni capabili. Cineva care să facă treabă. Trebuie să schimbăm total modul de gândire. Avem nevoie de gândurile, ideile cetăţenilor pe care să le punem ulterior în practică.” susţine Dumitrescu care a adăugat „Voi face parte din echipa de consilieri locali pentru că vreau să facem, împreună, proiecte trainice pentru Călăraşi.”

Întrebat cum i se pare atmosfera de lucru din cadrul Consiliului Local municipal, Dumitrescu a spus „Peste tot, cred că este tensionată. Peste tot sunt probleme, neînţelegeri dar sperăm ca din data de 27 septembrie să scăpăm de aceste tensiuni. Sperăm că va fi bine, în primul rând pentru călărăşeni!”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.