C. Bîrcă: Să fim îngăduitori unii cu ceilalți!

C. Bîrcă: Să fim îngăduitori unii cu ceilalți!

Deputatul PSD de Călărași, Constantin Bîrcă a afirmat joi că împreună cu colegi de-ai săi au încercat să aducă în casele cetățenilor nevoiași din Colegiul 3 “puțin zâmbet” oferindu-le mici daruri pentru ca sărbătorile pascale să fie mai bune, mai liniștite.

“Suntem în Săptămâna Patimilor. Împreună cu colegii mei din Colegiul 3 ne-am îndreptat atenția asupra familiilor nevoiașe. Am încercat și cred că vom reuși, măcar în parte, să aducem puțin zâmbet în casele dumnealor. Împreună dăruim mici cadouri însă îmi doresc ca prin aceste gesturi mici toți cei din Colegiul 3 să aibă sărbători binecuvântate, liniștite. Să fim îngăduitori unii cu alții. Vă doresc tuturor “Un Paște fericit!”, a declarat deputatul Bîrcă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.