C. Bîrcă: Parlamentarii PSD au depus peste 3600 de amendamente

C. Bîrcă: Parlamentarii PSD au depus peste 3600 de amendamente

Coaliţia de centru-dreapta a funcţionat ceas în Parlament, adoptând Bugetul de stat pe 2021 aşa cum a sosit el de la Guvern. Nici unul din cele 3600 de amendamente propuse de PSD n-a fost votat nici în cadrul comisiilor reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor, nici în plenul Parlamentului.

Nu vă ascund că parlamentarii PSD au depus peste 3600 de amendamente. În aceste amendamente erau cuprinse nevoile cetăţenilor din toate localităţile ţării noastre.

Vorbim despre apă-canal, drumuri, reabilitare grădiniţe, şcoli, toate lucrurile astea au rămas ca un strigăt de disperare pentru că după cum ştiţi ele au fost rând pe rând respinse. Am rămas aşadar cu un buget despre care se spune că este mult mai bun decât bugetul anului trecut dar în realitate, dacă ne uităm pe capitolele bugetare, vedem că avem bani mai puţini. De unde acest decalaj? Răspunsul este simplu. Ei au introdus în bugetul de stat consolidat şi sumele care ar trebui să ajungă în România prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Aşa ceva nu se poate! Eu cred că nu a existat până la momentul acesta un buget astfel construit, să introducă şi banii care ar urma să-i absorbim pe o perioadă de 4 ani. Ni s-a spus iniţial că avem 80 mld de euro la dispoziţie pentru următorii ani, apoi au apărut informaţii că ar fi doar 30 mld de euro. Toate aceste lucruri ne fac să credem că acest Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este ceva abstract, un lucru neserios.”, a declarat deputatul Constantin Bîrcă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.