C. Bîrcă: De Ziua Internațională a Familiei, este momentul să reflectăm asupra importanței păstrării și întăririi legăturilor familiale

C. Bîrcă: De Ziua Internațională a Familiei, este momentul să reflectăm asupra importanței păstrării și întăririi legăturilor familiale

Ziua internaţională a familiilor este celebrată, anual, la data de 15 mai, cu scopul de a marca importanţa pe care comunitatea internaţională o acordă familiilor, fiind în acelaşi timp o oportunitate pentru a atrage atenţia asupra problemelor cu care se confruntă acestea la nivel mondial. Anul 2024 marchează 30 de ani de la Anul Internaţional al Familiei.

Cu acest prilej deputatul PSD de Călărași, Constantin Bîrcă a transmis și un mesaj pe rețelele de socializare.

”Ca om politic, am învățat că valorile și principiile pe care le apărăm în viața publică își au rădăcinile în educația și iubirea primită în familie. De Ziua Internațională a Familiei, este momentul să reflectăm asupra importanței păstrării și întăririi legăturilor familiale, care sunt fundamentul unei societăți puternice și unite.”, a scris parlamentarul călărășean pe pagina personală de Facebook.

Această Zi internaţională a fost instituită pentru a promova conştientizarea problemelor de legate de familie, a proceselor sociale, economice şi demografice care afectează familiile. Activităţile specifice acestei zile sunt reprezentate, de obicei, de conferinţe, seminarii, programe radio şi televiziune, articole de presă şi programe culturale, conform site-ului Organizaţiei Naţiunilor Unite, www.un.org.

Tema din acest an a Zilei internaţionale a familiilor se intitulează "Familiile şi schimbările climatice" ("Families and Climate Change"), potrivit www.un.org/en/observances/international-day-of-families.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.