Alegeri cu scântei la PSD Călăraşi. Pandea şi Chiriţă vor avea contracandidaţi!

Vineri, 21 septembrie, chiar în ziua în care la nivel central, social-democraţii se vor reuni într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD, se vor desfăşura la Călăraşi alegeri la nivelul organizaţiei judeţene. Delegaţii prezenţi vor decide prin vot preşedintele, preşedintele executive precum şi componenţa viitorului Birou Politic Judeţean

Pentru funcţia de preşedinte candidează nu doar actualul interimar, Ciprian Pandea. Surse din partid susţin că pentru această “poziţie” şi-ar fi exprimat interesul şi deputatul Sorin Vrăjitoru care şi-ar fi depus şi candidature în timp util. Numele lui Ciprian Pandea a apărut pe lista de anti – Dragnea, el având o susţinere puternică din partea secretarului executiv, Marian Neacşu.

Şi pentru funcţia de preşedinte executiv, a doua din partid, se prefigurează o competiţie. Sprijint de Ciprian Pandea şi de Neacşu, George Chiriţă se va “bate” pentru această funcţie cu senatoarea Roxana Paţurcă. Se anunţă aşadar o competiţie încinsă!

Pentru poziţia de secretar executive o candidature certă este cea a lui Marius Dulce, preşedinte al organizaţiei municipale PSD Călăraşi, un alt membru al echipei Pandea - Chiriţă.

Conferinţa de alegeri va avea loc vineri, începând cu ora 18.00 într-o sală de festivităţi a Complexului Hestia. Şi-au anunţat prezenţa lideri marcanţi ai partidului printre care şi preşedintele Liviu Dragnea dar şi secretarul general, Marian Neacşu şi vicepremierul, Paul Stănescu, ultimii doi, devenind între timp inamici ai liderului partidului.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.