V. Ivanciu: Ne asumăm o nouă identitate, o nouă politică a PNL

Ivanciu PNL M Conf presa

Liderii organizaţiei municipale PNL Călăraşi au organizat, miercuri, în premieră o conferinţă de presă în cadrul căruia şi-au prezentat, în mare, obiectivele politice pentru perioada următoare. Noul preşedinte, Viorel Ivanciu a declarat că obiectivele sale majore sunt atragerea de elite în cadrul organizaţiei precum şi  creşterea gradului de comunicare cu cetăţenii municipiului reşedinţă de judeţ. “Vreau să vă spun că ne asumăm o nouă identitate, o nouă politică a Partidului Naţional Liberal., valorificând totodată rezultatele “înaintaşilor” nostril şi aici mă refer la domnul Filipescu, la domnul Drăgulin şi alţi colegi care au pus bazele, aici la Călăraşi, acestei organizaţii municipale. O să fie greu să ne ridicăm la nivelul care ei au lucrat dar am lângă mine colegi buni şi sunt convins că vom reuşi.” a spus Ivanciu care a continuat “Aş vrea să mai menţionez că voi acorda o mare parte a timpului pe care-l avem la dispoziţie comunicării, dialogului cu cetăţenii. Aş vrea să vă transmit principalul meu gând, Acela de a aduce lângă noi elitele oraşului din toate domeniile. M-aş bucur să-I putem avea alături pe acei oameni cu profesii liberale, care împărtăşesc filosofia noastră, oameni care să ne arate drumul având în vedere că şi ei sunt foarte bine ancoraţi în realitatea locală.”

Preşedinte cu acte în regulă al organizaţiei municipale PNL Călăraşi de câteva luni, Ivanciu a mai precizat că-şi doreşte să conducă filiala “cu eleganţă dar în acelaşi timp şi cu fermitate”.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.