V. Iliuţă: Voi candida pentru al doilea mandat la CJ din partea PNL

 V. Iliuţă: Voi candida pentru al doilea mandat la CJ din partea PNL

Vasile Iliuţă, a declarat joi că va candida, în vară, pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean din partea PNL, subliniind că decizia desemnării candidaţilor partidului va fi luată în cadrul BPN, în februarie, în urma unui sondaj de opinie. „În primul rând vreau să vă spun că voi candida pentru al doilea mandat şi vă spun încă de pe acum că nu am niciun risc să-l recâştig. Ştiu că sunt destule discuţii, provocări, bârfe, astea toate vin din partea celor care au gestionat judeţul timp de 12 ani şi au lăsat lucrurile, aşa cum ştiţi, încurcate, toate făcute praf.” a spus în cadrul unei conferinţe de presă Vasile Iliuţă care a continuat. „Voi candida din partea PNL. Asta nu e dorinţa unuia sau altuia ci a BPN-ului, deci a conducerii partidului, la nivel naţional. Acolo se vor valida candidaturile, în luna februarie. Se vor face sondaje de opinie. Nimeni n-o să fie primar de municipiu de reşedinţă sau preşedinte de Consiliu Judeţean decât în urma unui sondaj de opinie. Astea-s regulile la nivelul Partidului Naţional Liberal.”

Actualul lider al CJ Călăraşi a mai adăugat că dacă partidul îi va cere să candideze pentru Primăria Călăraşi se va conforma deciziei acestuia. „Mă voi conforma aşa cum spune partidul. Să nu cumva să credem că cineva face regulile. Regulile le face partidul iar la nivel naţional decide BPN ciine şi unde va candida. Dacă partidul mă va trimite la Primărie, atunci mă voi duce la Primărie. Şi în acest caz, la Consiliul Judeţean, cred că va fi o rocadă, adică Dan Drăgulin la Consiliul Judeţean” a conchis Iliuţă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.