V. Iliuţă: Îmi exprim public nemulțumirea față de reacțiile mișelești ale domnului senator

Preşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Iliuţă, i-a răspuns astăzi prin intermediul unei declaraţii de presă colegului său de partid, senatorul Răducu Filipescu, fost preşedinte al CJ Călăraşi în perioada 2004-2016 declarând că-şi exprimă „public nemulțumirea față de reacțiile mișelești ale domnului senator”. În plus, Iliuţă mai spune că „domnul senator şi moralitatea sunt două linii paralele atâta timp cât nu eu am fost cel prins cu spagă și salvat de naș.”.

Iată mai jos textul integral al declaraţiei de presă oferită de preşedintele Vasile Iliuţă care a refuzat să-i menţioneze numele adversarului său din partid, Răducu Filipescu.

 

Răspunsul președintelui Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, la monologul domnului senator

Domnul senator are în continuare o plăcere să fie ascultat și să împărtășească tuturor lecții de educație și moralitate. Vorbește  despre faptul că nu mă ridic la valoarea funcției pe care o am adăugându-și  în vocabular grupul de cuvinte  stăpânul județului”.  

Îl învăț pe domnul senator că pentru a fi un om de onoare, un om de cuvânt, nu-ți trebuie examene la Sorbona. Trebuie să dai și să impui respect.

Domnul senator și moralitatea sunt două linii paralele atâta timp cât nu eu am fost cel prins cu spagă și salvat de naș. Un episod vechi al cărui personaj este și care nu s-a uitat. Un consilier județean, fost director la IJTL, cunoaște foarte bine povestea “banilor din chiloțiși o poate relata oricărui interesat.

Mai poți vorbi de moralitate în această situație rușinoasă?

Sintagma de stăpânul județului” este mai gravă decât cea de baron al județului”  folosită de presă la adresa dumneavoastră?

 Sunt stăpân că vin la program? Că vreau ca oamenii să-și respecte programul de lucru? Eu nu plec la pescuit comisioane” cu gândul că echipa lucrează  în spatele meu. Eu sunt alături de echipa mea din Consiliu și stau la birou să recuperez ceea ce domnul senator nu a făcut în 12 ani de zile.

Eu mă ridic la nivelul așteptărilor cetățenilor care au încredere în mine și în proiectele mele, nu la nivelul funcției. În județ stau față în față cu oamenii nu cu funcția pe care o am.

Cum să mă ridic la nivelul funcției, domnule senator?

Dând primarii afară din birou sau lăsând cetățenii să aștepte cu zilele să poată intra în biroul meu, așa cum ați procedat dumneavoastră?

Reamintesc tuturor că nu am venit la șefia Consiliului Județean să mă îmbogățesc ci să sprijin primarii în dezvoltarea comunităților lor.

Îmi exprim public nemulțumirea față de reacțiile mișelești ale domnului senator, îmi voi continua guvernarea județeană cu oameni demni, fără interese personale, cu chibzuința cheltuirii banului public, cu concentrare pe cele 27 de proiecte pe care le avem pentru dezvoltarea județului , cu bun simț, cu respect față de primari, consilieri județeni și cetățeni.

Sunt persoana care nu negociază cu propriile principii, sunt garantul stabilității primarilor și comunității.

Pentru orice alte informații pe care le solicită domnul senator... îl aștept la etajul 5 al Bibliotecii.

 Ec. Vasile Iliuță

Președinte Consiliul Județean Călărași 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.