V. Iliuţă, atac necruţător la adresa lui Filipescu: Mai întâi să-şi dea demisia “bani în slip”. Dacă are onoare!

V. Iliuţă, atac necruţător la adresa lui Filipescu: Mai întâi să-şi dea demisia “bani în slip”. Dacă are onoare!

Atmosfera a devenit extrem de încinsă în PNL Călăraşi. Liberalii grupaţi în jurul tandemului de aur, Filipescu – Drăgulin au decis joia trecută să-i solicite lui Vasile Iliuţă demisia din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, termenul expirând luni, în caz contrar să demareze procedurile de excludere a acestuia din partid.

Iliuţă a reacţionat marţi, susţinând în cadrul unei conferinţă de presă că mai întâi de toate, Răducu Filipescu pe care l-a botezat „şpagă în chiloţi”, după dezvăluirile fostului său şef de la finele anilor ’80, Virgil Bănea care a spus despre actualul senator PNL că a fost prins în flagrant cu suma de 500 de lei în slip, ar trebui să-şi dea el demisia de onoare. „În ceea ce priveşte demisia de onoare, atunci, mai întâi „bani în chiloţi” ar trebui să-şi dea demisia. Dacă are onoare! El trebuie să-şi dea primul demisia după care vom „copia” şi noi onoarea lui.”  spus Iliuţă care şi-a exprimat şi nemulţumirea faţă de „metodele de lucru” ale liderilor din PNL care au susţinut nepotismul şi...şomerii. „În partidul ăsta (n.r. PNL), grupurile de interese consideră că sunt mai presus de orice. Ne angajam nevestele, ne angajăm copiii, păi ce dracu partid liberal mai e ăsta? Partidul liberal provine din oameni care au iniţiativă privată, care sunt în mediul de afaceri. Toţi cei de la partidul liberal sunt oameni care n-au serviciu şi se regăsesc apoi pe funcţii. Deci oamenii care n-au serviciu sunt în partidul liberal. Îşi promovează nevestele şi copiii. „...) Dacă n-am fost de acord cu toate deciziile lor, luate greşit, înseamnă că avem o problemă. Unde-i activul de partid? Ce-a crescut PNL-ul? A venit un Iliuţă la Consiliul Judeţean ca să crească echipa PNL şi se trezeşte că el e primul contestat. N-am nicio problemă. Pot să plec acasă, am unde să mă duc. Mă duc în afaceri. Ce fac ei? Că rămân fără serviciu. N-o să aibă ce să facă pentru că liberalul de az, de la Călăraşi e susţinut de „şpagă-n chiloţi” care are numai oameni – ghiocei care trăiesc leafa de la stat”. a continuat liderul CJ Călăraşi.

Iliuţă a mai precizat că n-a fost invitat la şedinţa BPJ unde ar fi dorit să ofere explicaţiile necesare, în legătură cu acuzele aduse cu precădere de Filipescu, în desele sale apariţii din spaţiul public. „N-am fost la şedinţă, pentru că n-am fost chemat. Ar trebui să respecte Statutul partidului. Mă conformez dacă-l respectă, mă duc acolo, mă justific. Eu sunt membru PNL, susţin proiectele pentru care am fost învestit în 2016. O să le duc la bun sfârşit pentru că aşa mi se pare normal. PNL-ul spune că am o problemă. Problema e că am vrut să restructurez Consiliul Judeţean pentru a reduce cheltuielile cu acei oameni care nu se mai regăseau în instituţie. Ce caută la Direcţia Economică om cu afaceri în turism? Ce caută oameni aduşi politic?După ‘90 toate partidele au făcut greşeli. Sistemul administraţiei publice locale nu mai e performant pentru că nepotismul a funcţionat.” a mai spus Iliuţă care a admis că pe numele său s-a depus şi o plângere penală în urma căreia “s-a ales” şi cu calitatea de inculpat, speculată prompt de rivalii săi din conducerea partidului, Filipescu şi Drăgulin. “Motivul pentru care vor să mă dea afară din partid e că sunt inculpat în dosarul cu administraţia Sindicatului Funcţionarilor Publici. M-au acţionat în judecată, avem 4 procese dar au depus şi o plângere penală. Din acest motiv sunt inculpate. Încă nu sunt acuzat. Nu-i dosar de corupţie. Dacă-mi aduc eu bine aminte “şpagă-n chiloţi” are vreo 4 plângeri penale pentru fapte de corupţie la DNA. Dacă “şpagă-n chiloţi” e acuzat de corupţie, ar trebui să aibă onoare. Primul pleacă el şi apoi ne încolonăm cu toţii dacă suntem morali în politica liberală” a conchis Iliuţă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.