TNL Călăraşi / Alexandru Vasile, vicepreşedinte al ANANP

TNL Călăraşi / Alexandru Vasile, vicepreşedinte al ANANP

Începând de luni, 10 februarie, tânărul liberal călărăşean, Alexandru Vasile a devenit vicepreşedinte cu rang de subsecretar de stat al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate (ANANP), potrivit Deciziei nr. 115, semnate de premierul Ludovic Orban şi publicată în Monitorul Oficial nr. 98 / 10.02.2020.

Alexandru Lucian Vasile (29 de ani), de profesie inginer silvic, este din octombrie 2017 preşedinte al organizaţiei judeţene TNL Călăraşi şi vicepreşedinte TNL al Regiunii Sud Muntenia. Membru TNL Călăraşi din 2011.

După Camelia Ghiveciu, vicepreşedinte al CNAS şi Dragoş Coman, ministru secretar de stat în cadrul MTS, Alexandru Vasile este al 3-lea membru al PNL Călăraşi cooptat în echipa guvernamentală condusă de Ludovic Orban.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.