Sondajul pentru desemnarea candidatului PNL pentru Primăria Călăraşi, în plină desfăşurare!

Sondajul pentru desemnarea candidatului PNL pentru Primăria Călăraşi, în plină desfăşurare!

„Jocul democratic nu s-a oprit o clipă în PNL Călăraşi” a declarat Dragoş Coman într-un interviu acordat ieri pentru www.arenamedia.ro. Ministru – secretar de stat în cadrul MTS, Coman a mai adăugat că în acest moment la nivelul partidului se derulează un sondaj de opinie în baza căruia va fi stabilit şi candidatul partidului pentru Primăria municipiului Călăraşi, la localele din toamnă.

Sondajul este realizat de societatea El Qual Consulting SRL Bucureşti, al cărei obiect de activitate îl reprezintă „studierea pieţei şi sondarea opiniei publice” Cei doi „subiecţi” propuşi de liberali sunt Daniel Ştefan Drăgulin, primarul în exerciţiu şi Dragoş Coman, „potenţialul” lor fiind măsurat şi în raport cu alţi 4 pretendenţi la fotoliul de primar. E vorba de Marius Dulce, candidatul PSD, Alexandru Chiriţă, susţinut de PRO România, Florin Driga, de la PPU-sl şi Amelia Giurcan, candidata USR.

Rezultatele finale vor fi supuse unei analize în cadrul BPJ şi Ulterior BPN, for care va stabili şi candidatul PNL pentru Primăria Călăraşi.

„Mi-am dorit dintotdeauna să candidez pentru Primăria Municipiului Călărași și nu am făcut un secret din asta. Cred că știu foarte bine ce trebuie făcut într-o funcție de genul ăsta, sunt un om căruia îi place să construiască și, din prisma asta, mi-am dorit să candidez. Dar asta nu înseamnă că e obligatoriu ca eu să fiu candidatul PNL la Primăria Călărași.”

Dragoş Coman (www.obiectiv-online.ro)

„Am tot fost întrebat în ultima vreme dacă voi mai candida. Așa cum am mai spus public, voi candida, din partea PNL, pentru un nou mandat de primar al municipiului Călărași. Decizia de a-mi asuma un nou mandat este determinată de proiectele pe care trebuie să le finalizez, acestea reprezentând, de fapt, reconstrucția Călărașiului.Țin să menționez ca tentativele de destabilizare ce au apărut în spațiul public privind nume de candidați PNL pentru Primaria Municipiului Călărași reprezintă doar derapaje și dezinformări. Da, voi candida. Zvonurile sunt doar povești!”

Dan Drăgulin

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.