Sondajul care n-ar trebui să-l lase indiferent!

Sondajul care n-ar trebui să-l lase indiferent!

Liderul Consiliului Judeţean, Vasile Iliuţă a declarat joi, cu subiect şi predicat că PNL va desemna candidaţii pentru Primăria Călăraşi şi / sau Consiliul Judeţean doar în urma unui sondaj de opinie care va fi realizat de Centru. Ca să nu fie niciun dubiu! O decizie politică înţeleaptă care dă şi mai multă consistenţă democraţiei interne.

Carevasăzică şi actualul primar, Dan Drăgulin, interesat fără doar şi poate, de o nouă candidatură pentru Primăria municipiului reşedinţă de judeţ, va trăi şi el emoţiile acestui sondaj, în ciuda faptului că ocupă cea mai înaltă funcţie în PNL Călăraşi.

Asta ar însemna o bună oportunitate, în primul rând, pentru viceprimarul Dragoş Coman care a spus în dese rânduri, direct şi indirect, pe parcursul anului trecut, că ar fi interesat de o asemenea „aventură” preelectorală, obiectivul final fiind desigur nu doar nominalizarea ci şi câştigarea bătăliei electorale.

În astfel de împrejurări favorabile, cred că Dragoş Coman ar trebui să intre în această luptă internă şi să lase deoparte aspiraţiile guvernamentale. Este o foarte bună oportunitate de a-şi testa nu neapărat şansele ci de a da şi puţină „satisfacţie” susţinătorilor săi, fie din partid, fie din afara lui care l-au încurajat în tot acest răstimp să-şi realizeze visul.

Dincolo de cariera guvernamentală care-i importantă, fără îndoială, dar se întrezăreşte mai greu, tânărul viceprimar are obligaţia să-şi ducă misiunea locală pe care a iniţiat-o în urmă cu vreo 3 ani şi jumătate la bun sfârşit. Iată o provocare care n-ar mai trebui să-l pună pe gânduri. Prin Guvern mai poţi ajungi şi după parlamentare dar în fruntea Primăriei va trebui să mai aştepte alţi 4 ani.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.