Silviu Melente: Din păcate, actuala conducere nu a fost capabilă să plece capul și să asculte iar acest lucru se simte. Și eu am întâmpinat probleme din cauza aroganței acestora

Silviu Melente: Din păcate, actuala conducere nu a fost capabilă să plece capul și să asculte iar acest lucru se simte. Și eu am întâmpinat probleme din cauza aroganței acestora

Liberalul Silviu Melente este decis ca pe 9 iunie să răstoarne “orânduirea” actuală care administrează cu sincope comuna Ciocănești de 3 ani și jumătate.

Consilier local de 20 de ani din partea aceluiași partid, PNL, Silviu Melente candidează pentru a doua oară pentru funcția de primar pentru că și-a propus un obiectiv de suflet și e decis să și-l atingă. “Am fost martorul schimbărilor din această comună, am văzut ce îmbunătățiri pot fi aduse și cred cu tărie că voi putea reda cetățenilor mândria de a fi născuți în această localitate. Sunt atât de multe proiecte care pot fi implementate cu ușurință și pot dezvolta comuna dar mai trebuie să se și vrea acest lucru.”, spune Silviu Melente care a explicat și nemulțumirile cetățenilor care-și doresc o schimbare. “Sunt multe nemulțumiri. Din păcate, actuala conducere nu a fost capabilă să plece capul și să asculte iar acest lucru se simte. Și eu am întâmpinat probleme din cauza aroganței acestora. Au existat momente în care cetățenii mi-au spus că “promiteți și dumneavoastră precum domnul Velicu. Noi nu vrem promisiuni.” Am încercat să îi asigur că eu nu vin cu promisiuni, vin cu soluții! Revenind la nemulțumiri, asfaltarea străzilor, rețeaua de apă – canal și crearea locurilor de muncă sunt promisiuni asumate dar neonorate de actuala conducere.”

silviumelente1

Ambițios, deschis și optimist, Silviu Melente a subliniat și primul loc pe care-l va face dacă pe 9 iunie va obține încrederea concetățenilor săi “Aș vrea ca tot ce înseamnă activitatea primăriei să devină cât mai transparentă posibil. Cetățenii trebuie să știe ce se întâmplă în comuna lor.”

Silviu Melente și-a stabilit și prioritățile, în calitate de primar, în mandatul 2024-2028. “Îmi doresc enorm să înființăm un parc fotovoltaic pentru a asigura consumul de energie al iluminatului public, precum și al tuturor instituțiilor publice de pe raza comunei. Evident, factura va fi mult mai mică, iar banii economisiți vor putea fi utilizați în finanțarea unor proiecte sociale. De asemenea, cred că procesul de dezvoltare economică al comunei noastre se poate realiza, relativ facil, prin atragerea de investitori și încurajarea acestora prin punerea la dispoziție a unor facilități chiar și de natură fiscală. Crearea unor locuri de muncă va diminua rata șomajului. Îmi doresc înființarea unui after – school. Centrul va veni în sprijinul copiilor dar și al părinților care-și doresc să muncească dar nu-și pot permite financiar vorbind să-și înscrie copiii la un program de acest tip în municipiul Călărași.

Vârstnicii ocupă, de asemenea, un loc important înj comunitate. Majoritatea tinerilor aleg să părăsească locul natal iar seniorii, părinții și bunicii lor rămân singuri, crescând substanțial riscul de izolare a acestora. Aș putea veni în sprijinul persoanelor în vârstă, mulți dintre ei bolnavi, înființând un serviciu de îngrijire a lor la domiciliu.” a precizat Silviu Melente.

Pe 9 iunie, Silviu Melente are toate șansele să treacă primul linia de sosire. De data asta, lucrurile stau altfel. De partea sa este și actualul viceprimar Marian Raiu, omul care a facilitat victoria actualului primar în urmă cu aproape 4 ani. Marian Raiu a făcut atunci un pas în spate lăsând cale liberă liberalului de atunci, Dan Velicu care în acești 3 ani și jumătate a avut “grijă” să-l umilească cu vârf și îndesat. O faptă “bună” care-i confirmă și caracterul “impecabil”.

silviumelente2

 

“Sunt mândru că sunt locuitor al comunei Ciocănești și că fac parte dintr-o comunitate formată din oameni simpli, cu frica lui Dumnezeu.”

Silviu Melente

 

„Dintotdeauna m-am ghidat după principiul perseverenței. Sunt de părere că dacă nu am reușit din prima, întotdeauna există o nouă șansă.”

Silviu Melente

 

„Experiența este cartea mea de vizită pentru tot ceea ce înseamnă administrație. Față de ceilalați candidați, cred că cel mai important este deschiderea față de oameni. Cunosc toți cetățenii, le cunosc poveștile și familiile, astfel că dorințele lor sunt obiective de realizat pentru mine!”

Silviu Melente

 

„Conducând propria afacere timp de mai bine de 20 de ani, am deprinderile necesare pentru a manageria o echipă de oameni. Mereu mi-a plăcut să fiu lider, nu șef! Cred că asta e problema actualei conduceri. Un lider lucrează cot la cot cu angajații săi. Pentru că și într-o instituție sau orice altă formă de organizare este important ca un lider să-și asculte angajații și părerile acestora.”

Silviu Melente

 

“Oamenii din comună își doresc o schimbare și acest lucru îl pot confirma sondajele. Oamenii sunt foarte receptivi.”

Silviu Melente

 

“Sunt încrezător în cetățeni și în dorința lor de a dezvolta comuna. Sunt sigur că, începând din luna septembrie, timp de 4 ani voi lucra fără întrerupere la dezvoltarea comunei Ciocănești.”

Silviu Melente

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.