Scandal, în toată regulă, în cadrul PNL Fundulea!

Scandal, în toată regulă, în cadrul PNL Fundulea!

După ce joi, 5 martie, conducerea judeţeană PNL Călăraşi a anunţat că Mădălina Obadă va fi susţinută în competiţia pentru Primăria oraşului Fundulea, a doua zi, vineri, preşedintele filialei locale a partidului, Valeriu Bebereche a avut o reacţie “violentă” pe pagina oficială de facebook a partidului arătându-se surprins, prin intermediul unei postări, de nominalizarea fostei viceprimăriţe în condiţiile în care BPL al filialei locale decisese încă din 29 ianuarie să susţină candidatura acestuia “la alegerile locale pentru funcția de primar al orașului Fundulea.”

“Am aflat, cu o ușoară surprindere, că, în cursul zilei de ieri doamna Mădălina Obada a fost desemnată de conducerea pnl Călărași drept candidat pentru funcția de primar al orașului Fundulea. Vă informez că organizația PNL Fundulea a susținut candidatura domnului Bebereche Valeriu la funcția de primar al orașului Fundulea , fapt care a fost adus la cunostinta conducerii pnl Călărași în urmă cu mai bine de 3 săptămâni, prin procesul verbal de ședință al bpl.

Cu mențiunea că nu am personal nici o problemă cu doamna Mădălina, felul în care a procedat conducerea pnl Călărași, respectiv domnul Drăgulin, este total lipsit de etică, că să nu spun altfel! Deși inițial, convenisem cu domnul Dragulin ca, candidatul să fie desemnat în urma unui sondaj de opinie, domnia sa a luat această decizie fără consultarea organizației locale a pnl, care nici în prezent nu este de acord cu candidatura doamnei Obada.

Deci, domnule președinte pnl Călărași, ce faceți, desființati intreaga organizație PNL Fundulea?!

Am tot respectul față de toți alegătorii din Fundulea care au susținut și votat pnl, împreună cu care la ultimele alegeri am ajuns la egalitate cu psd, cărora le mulțumesc sincer.

Tocmai din respect față de dumneavoastră vă informez că, cu actuala conducere a pnl Călărași, organizația locală nu poate face politică în slujba cetățeanului din Fundulea și a intereselor sale.

Eu nu am intrat în politică pentru pnl Călărași, ci pentru interesul cetățenilor din Fundulea și pentru dezvoltarea localității noastre.

Președintele (încă) PNL Fundulea, Valeriu Bebereche” este mesajul reprodus cu fidelitate de pe pagina de Facebook PNL Fundulea. Interesantă şi “ortografierea” PNL cu litere mici!

Ups! E limpede că situaţia s-a inflamat, la Fundulea, şi riscă să “degenereze” aşa cum probabil se întâmplă şi la Olteniţa. Şi acolo, liderul filialei, Dumitru Pană, deşi fusese anunţat în calitate de candidat al PNL pentru funcţia de primar, a fost “înlocuit” cu Costinel “Carol / Orfeliu” Milescu, cel care anunţase şi el că va intra în competiţia de „debarcare” a lui Ţone dar sub sigla minuscului PNŢ MM. Pe motiv că stă mai bine în preferinţele olteniţenilor. Vrăjeală!

Mădălina Obadă care şi-a făcut debutul în campania pre-electorală încă de la 1 martie, nu e la prima încercare de a-l trimite acasă pe „pesedistul” Dorel Dorobanţu, în funcţie din 2004. S-a întâmplat în iunie 2012. Atunci Dorobanţu care a candidat pe PSD sub sigla USL a obţinut 2347 de voturi (56,51%) în vreme ce Mădălina Obadă, susţinută de PDL în cadrul APC „a primit” 1330 de voturi, adică 32,02%.

Interesant e că acelaşi Dorobanţu, atât de „hulit” de un post TV naţional că n-a reuşit să dezvolte oraşul cu fonduri europene, a câştigat 4 bătălii la rând în faţa „politicienilor de dreapta”, învingându-i pe rând, în ordine din 2004 încoace pe Ilie Munteanu (2004 / PD), Stelian Fuia (2008 / PDL), Mădălina Obadă (2012 / PDL - APC) şi Daniel Obadă (2016 / PNL). Să fie, oare, la fel şi peste 3 luni?

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.