"Pupat toţi piaţa endependenţi"?

"Pupat toţi piaţa endependenţi"?

Săptămâna asta a debutat în forţă pentru PNL Călăraşi. Chiar de ziua lenei, Drăgulin s-a lăsat înconjurat de nu mai puţin de 3 foşti pesedişti pe care i-a prezentat ca fiind viitorii primari ai localităţilor din care provin. E normal, tot ce-a fost pesede străluceşte în penele. E vorba, în ordine alfabetică, de Iulian Iacomi la Lehliu Gară, fost nr. 1 în organizaţia judeţeană PSD, Ciprian Panait, un tânăr obişnuit să candideze la Mitreni şi Marian Radu, viceprimarul localităţii Gălbinaşi, în care tatăl său, Paul Radu, este primar. Să mai spună cineva că în familia Radu nu se respectă pluralismul politic!

Tot astăzi am aflat că s-a pus şi batista pe ţambal. Drăgulin a subliniat şi pe pagina personală de Facebook, aşa cum fac liderii politici de anvergură, că Dragoş Coman va deschide lista partidului pentru Camera Deputaţilor la parlamentarele din toamnă. “Am avut o discuție cu domnul președinte al PNL Ludovic Orban și cu Dragoș Coman, referitor la listele de candidați de la alegerile parlamentare. Dragoș Coman va deschide lista la Camera Deputaților și îi urez succes. Sper ca orice dubiu sau suspiciuni care au fost până acum să fie uitate și așa cum se spune că PNL își strânge rândurile atunci când trebuie, așa se întâmplă.” a scris Drăgulin pe Facebook. Cuvinte puţine dar pline de înţelepciune!

Şi Dragoş Coman s-a simţit obligat să ascundă securea războiului, trimiţând şi el de pe Facebook, nişte bezele în direcţia lui Drăgulin. “Domnul primar Drăgulin, cât și domnul viitor președinte al CJ Valentin Barbu se bucură de întreaga susținere, atât a mea, cât și a celor apropiați mie, în măsura în care cei ce mă susțin vor considera că drumul pe care eu merg este unul corect. Indiferent de funcția pe care o voi ocupa voi fi întotdeauna la dispoziția călărășenilor și voi fi alături de administrația locală în rezolvarea problemelor chiar și punctuale ale celor care au nevoie în mod direct de ajutorul administrației publice locale. Călărașiul are toate condițiile și premisele de dezvoltare și merită întreaga noastră implicare!” a scris Coman. Aşa da! Cu multă înţelepciune pe care n-o regăseşti decât la urmaşii Brătienilor, s-a pus capăt unei rivalităţi care a existat până mai alaltăieri dar desigur în beneficiul partidului!

Pupat toţi Piaţa endependenţi? Pupat, dacă partidul o cere! E clar că de azi încolo, Drăgulin şi Coman vor trage la aceeaşi căruţă.

Primul pas ar trebui să-l facă Dragoş Coman pentru că urmează la rând localele. Adică se joacă viitorul lui Drăgulin. Iar Dragoş să-şi mobilizeze în regim de urgenţă cohortele de admiratori din online şi offline pe care să-i determine să pună pe 27 septembrie ştampiluţa pe căsuţa care conţine numele şefului său. Până la mobilizare, Dragoş ar trebui să-şi tempereze şi fanii de pe reţelele de socializare care nu dădeau nici 2 bani pe Drăgulin atunci când Călăraşiul era împânzit de telefoanele date de “slujbaşii” Casei de sondare.

Ulterior, Drăgulin, se presupune că nu va precupeţi niciun efort ca să-l facă pe Dragoş Coman deputat! Aşa cum îi stîăbine unui lider adevărat.  Asta înseamnă spirit colegial, unitate de grup, coeziunea partidului. Că doar d-aia s-au împăcat în văzul lumii!

Dacă s-a lămurit „clivajul” cu Coman, să vedem cum evoluează cel cu Pandea. Trebuie şi pentru el găsită o soluţie. Dacă e interesat de Parlament, va accepta fostul nr. 1 PSD, de dinaintea lui Iacomi, să fie al doilea pentru Camera Deputaţilor? Dar dacă Centrul va trimite pe cineva aşa cum îi e obiceiul pentru a 2-a poziţie? Să-i convină locul 3?

Dar, mă rog, s-avem răbdare. Deocamdată Pandea ar putea să-şi reevalueze sentimentele faţă de Iacomi spre bucuria idolului lor. Dacă va înghiţi broasca, atunci orice e posibil!

“În altă ordine de idei, ar trebui lămurită zvonistica legată de un eventual clivaj produs în organizația PNL Călărași. Nu e vorba de niciun clivaj. Suntem o echipă. Ambii candidați care sunt pentru cele mai importante două funcții în alegerile locale, atât domnul primar Daniel Drăgulin, cât și viitorul președinte al Consiliului județean Călărași, domnul Valentin Barbu,  se bucură de întreaga susținere a mea și a celor apropiați mie, în măsura în care vor considera că drumul pe care eu merg este unul corect. Sunt lucruri pe care le discutăm, sunt chestiuni legate de viitoarele mandate pe care, zic eu, le putem corecta, dar nu trebuie făcută o analiză foarte subiectivă. Îi rog pe toți cei care m-au susținut până acum să aibă încredere că modul în care eu văd următoarea campanie, tot ce voi face eu de acum înainte în campanie de acum înainte, toată susținerea mea, nu are decât un element obiectiv. Voi fi alături de administrația locală și de călărășeni, indiferent de funcțiile pe care le voi ocupa în viitor.”

Dragoş Coman, declarative data pe pagina de Facebook PNL Călăraşi.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.