Primul liberal al judeţului, salvat din nou de Guvern!

Primul liberal al judeţului, salvat din nou de Guvern!

În mod oficial luni, „s-a legalizat” şi ajutorul primit de Drăgulin de la noul Guvern Orban, al doilea din acest an, intrat în conturile Primăriei, la un interval de nici 2 luni, în cuantum de 5 milioane de lei, adică 50 de miliarde de lei vechi. În acest sens, consilierii locali care au fost convocaţi într-o şedinţă extraordinară de plen, nemenţionată nici măcar pe pagina oficială de Facebook a Primăriei municipiului Călăraşi, au consfinţit astfel facerea de bine de care se bucură primul liberal al judeţului, în calitatea sa de primar al celei mai mari comunităţi din judeţ.

Concret, asta înseamnă să te numeşti DRĂGULIN şi s-o arzi pe barosăneală!

Să începi anul cu un buget pricăjit, în sumă de 22.562.000 lei (6.999.000 lei din bugetuzl local, 2.123.000 lei din excedentul pe 2018 şi 13.440.000 lei din împrumutiri, parol!), să nu termini mai nimic din ce ţi-ai propus iar la final de an să te trezeşti cu „ajutoare” de la Guvern, indiferent de culoarea lui în cuantum de 21.000.000 lei. Mai alaltăieri, Veo l-a blagoslovit cu vreo 16 milioane de lei, deşi a huiduit-o cu distinţii săi colegi „educaţi” din partid pe coclaurile oraşului şi nu numai iar Şică Mandolină, şeful lui de partid l-a scos dintr-un alt rahat cu 5 milioane, pesemne, premiu că mi i-a bătut pe pesedişti şi pluserişti în 3 rânduri, de s-a clasat organizaţia pe care doar el crede că o conduce, pe locul 43 pe ţară. Şi ca să ştiţi că bossu-i boss, Călăraşiul şi alte vreo 29 de comune conduse cu maximă competenţă de primari PNL au tras lotul câştigător primind din cei 12.517.000 lei repartizaţi judeţului, nu mai puţin de 11.443.000 lei! Adică 91,42% din osişoarele trimise de Orban&Co!

Pomanagiu din fire, după ce şi-a făcut mâna slujindu-l, cândva, pe generalul „izmană”, anticomunistul Drăgulin, şi el ţaran sincer de la ţară, dar cu un prezent şi mai ales cu un viitor strălucitor, mai vrea dată. La Primărie! Zice că a 3-a va fi cu noroc! Pentru noi că pentru el...Carevasăzică la vară, să nu uitaţi să puneţi ştampila pe el c-a semnat în draci atâtea contracte pe fonduri europene c-ar fi păcat să nu transforme în ruine şi ce-a mai rămas din oraş.

ALDIS5

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.