PNL / V. Ivanciu: Sunt încrezător, optimist chiar şi încerc să-mi conduc echipa spre obţinerea unui rezultat cât mai bun

PNL / V. Ivanciu: Sunt încrezător, optimist chiar şi încerc să-mi conduc echipa spre obţinerea unui rezultat cât mai bun

Liderul organizaţiei municipale PNL Călăraşi, viceprimarul Viorel Ivanciu trage câteva concluzii, acum în în finalul campaniei electorale pentru europarlamentarele din 26 mai, susţinând că obiectivul îl reprezintă câştigarea alegerilor în plan local.

 

Domnule Ivanciu, ne apropiem şi de finalul campaniei electoral. Aţi luat la pas municipiul dialogând cu călărăşenii, ati participat la mitingurile PNL, care ar fi concluziile dumneavoastră după această perioadă de campanie?

În primul rând observ şi asta-i o notă bună pentru toate partidele, faptul că toată această campanie s-a desfăşurat într-un mod elegant, fără incidente. Fiecare partid a încercat să-şi promoveze lista de candidaţi pentru Parlamentul European. Unii au reuşit mai mult, alţii mai puţin, vom vedea duminică seară sau mai bine zis în cursul zilei de luni şi rezultatele. Faţă de alte dăţi, eu zic că-i o notă bună de campanie civilizată. Probabil că în ultimele zile lupta se va înteţi. După cum bine ştim, PNL este partidul care de mulţi ani câştigă competiţiile electorale în judeţ şi în municipiul Călăraşi. Sperăm ca şi de data asta, PNL să se claseze pe primul loc. Reacţiile oamenilor sunt, în general, pozitive. Sigur că sunt şi reacţii mai puţin favorabile nouă dar am primit observaţii de bun simţ. Am recepţionat toate aceste mesaje şi încercăm să ţinem cont de ele în limita bugetului pe care-l avem la nivel de comunitate.

Cea mai „grea” zi rămâne totuşi 26 mai. Din punct de vedere organizatoric, strategic, lucrurile sunt puse la punct?

Bineînţeles. Am câţiva colegi care excelează la acest capitol. Din punct de vedere organizatoric, cu siguranţă, cu o clasă vom fi peste toată lumea. Rămâne să vedem dacă am ştiut să le transmitem mesajele noastre acolo unde trebuie şi să avem un număr cât mai mare de voturi.

Ca să vorbim puţin şi în termeni sportivi, credeţi că a venit momentul să vă luaţi revanşa faţă de principalul rival, PSD, asta după ce în urmă cu 5 ani, PNL Călăraşi s-a clasat pe locul 2.

La nivel de municipiu Călăraşi, aşa este. Nu ştiu ce s-a întâmplat atunci pentru că eram atunci mai puţin angrenat în campanii electorale Cred că de atunci şi până acum cei care au condus partidul atât la nivel judeţean cât şi local, au tras concluziile necesare. Cred că atunci a fost doar un accident.

Şi pentru dumneavoastră e o provocare majoră. Dacă nu mă înşel pentru prima oară preşedintele al organizaţiei municipale, cu acte în regulă...

Aşa este. La campaniile anterioare la care am participat, alături de colegii mei, am obţinut rezultate bune, uneori chiar foarte bune. Am fost în postura de interimar., acum, într-adevăr, sunt preşedinte plin. Mă bazez pe colegii mei, pe toţi cei care ne cunosc şi cu care interacţionăm, mă bazez pe oamenii din Călăraşi care în ultimul an cel puţin, au ştiut să facă diferenţa dintre PNL şi PSD. Sunt încrezător, optimist chiar şi încerc să-mi conduc echipa spre obţinerea unui rezultat cât mai bun.

Prezentaţi câteva motive pentru care călărăşenii ar trebui să opteze duminică pentru lista de candidaţi propusă de PNL

Principalul motiv ar fi acela că PNL e singurul partid din România care duce o politică agreată de Uniunea Europeană. Un al doilea motiv ar fi că PNL a dovedit de atâtea ori, în ultimul timp, că e un partid echilibrat care a promovat oameni serioşi dar şi politici publice sănătoase.

În altă ordine de idei, pentru faptul că în ultimii 2 ani cu precădere, aşa cum percep eu politica, PSD-ul a nemulţumit foarte multă lume. Cred că s-au depăşit nişte limite. Văd că s-a făcut o pasiune pentru tot ce înseamnă justiţie de parcă asta ar fi fost principala preocupare a românilor. Cred că altele erau priorităţile. Sigur şi justiţia ca şi alte domenii, trebuie uşor – uşor armonizate cu politicile europene, ţinând cont şi de realităţile româneşti.

Mulţumesc.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.