PNL / V. Ivanciu: Încotro?

Ivanciu birouÎn cadrul organizaţiei judeţene PNL Călăraşi au demarat conferinţele locale de alegeri interne care se vor finaliza pe 29 aprilie când se va desfăşura conferinţa judeţeană de alegere a noului preşedinte.

Ceva mai devreme, mai exact pe 25 martie, va avea loc conferinţa de alegeri în cadrul organizaţiei municipale PNL Călăraşi, cea mai mare filială locală a partidului. Viceprimarul municipiului reşedinţă de judeţ, Viorel Ivanciu, omul care a preluat conducerea organizaţiei locale în septembrie 2014, într-un moment teribil, pregătind campania pentru prezidenţiale spune că va candida pentru o funcţie în Biroul Permanent Local “doar dacă va fi nevoie întrucât sunt destui care vor s-o facă iar funcţiile sunt prea puţine. Trebuie să avem grijă pe mâinile cui dăm partidul. Şi să nu uităm că alegerile sunt în PNL iar candidaţii trebuie să fie PNL-işti adevăraţi. Ceilalţi să aibă bunul simţ şi să facă paşi în spate”

Înaintea alegerilor din 25 martie, Viorel Ivanciu are un mesaj foarte interesant pentru intelectualii călărăşenii pe care-i invită să se implice în bunul mers al societăţii, aşteptându-i şi în PNL. “Mi-aş dori ca elita intelectuală a acestei comunităţi să împărtăşească un rol mult mai activ în procesul de educaţie. În această perioadă în care scara valorilor este inversată de cele mai multe ori, în care valorile autentice sunt acoperite de subcultură, în care reperele principale sunt banul şi acapararea puterii, rolul intelectualului devine esenţial. El trebuie să se implice în viaţa comunităţii, să reacţioneze public.

Părăsiţi turnul de fildeŞ, ieşiţi din birouri si deveniţi utili semenilor voştri. Explicaţi-le ce se întâmplă. Asumaţi-vă funcţii publice, animaţi societatea civilă, intraţi în competiţie şi arătaţi-ne drumul! Fără participarea voastră în viaţa comunităţii, în educaţie, cultură sau politică nu vom progresa niciodată.” a spus Ivanciu care nu i-a uitat nici pe tineri dar nici pe colegii din cadrul organizaţiei locale. “Mesajul meu pentru tineri este următorul: Nu-i uitaţi şi nu-i iertaţi pe trădători, pe cei care s-au folosit de voi. Nu-i uitaţi pe cei care au folosit partidul dar şi pe voi pentru satisfacerea ambiţiilor, a orgoliilor. Nu-i uitaţi pe cei pentru care voi nici nu contaţi decât în preajma alegerilor. Implicaţi-vă, studiaţi, prindeţi sensul evenimentelor. Aşa cum vă spunea Tudor Chirilă: “Noi am pierdut dar voi mai aveţi o şansă!”. Nu fiţi pasivi şi nu vă lăsaţi păcăliţi. Timpul lor trebuie să se termine. Noi am pierdut. Dar voi? Ce faceţi?” a mai adăugat Viorel Ivanciu care a conchis „Pentru colegii din organizaţia din care fac parte am un mesaj: Fiţi mai uniţi în jurul oamenilor care inspiră încredere şi care ştiu să păstreze echilibrul! Adunaţi-vă şi nu lăsaţi să dispară entuziasmul dar nici lucrurile pentru care aţi venit aici.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.