PNL&USR au cu ce se mândri la Olteniţa!

PNL&USR au cu ce se mândri la Olteniţa!

Costinel Milescu (62 de ani) este candidatul susţinut de PNL şi USR pentru Primăria municipiului Olteniţa pe care a mai condus-o în perioada 2004 - 2012. Traseist politic „de meserie” (PNŢCD, APC, ALDE, PNŢ MM, PNL), Milescu, imaginea fidelă a politicianului nou de tip PNL, figurează şi în scriptele fostei Securităţi comuniste în calitate de colaborator purtând numele conspirativ Carol (1978), respectiv Orfeliu (perioada 1978 – 1979), informaţii certificate prin documentele ce se regăsesc în dosarele fond reţea nr. R 1747, respectiv R 165616 vol. 3 (cote CNSAS).

După o pauză de 8 ani impusă de ANI care l-a dat pe mâna judecătorilor pentru conflict de interese după ce a constatat că, în calitate de primar şi-a dat acordul pentru vânzarea un teren în suprafaţă de 324 mp firmei condusă de soţia sa, Costinel Milescu revine într-o competiţie pe care ar fi trebuit „s-o uite”. Din respect faţă de olteniţenii care i-au dat girul în 2004 şi 2008 ca să facă lucruri deosebite pentru oraşul lor şi nu pentru propria-i familie!

La capătul unei campanii extrem de mizerabile avându-l ca ţintă doar pe rivalul său de la PSD, Milescu ar fi trebuit să explice totuşi concetăţenilor săi măcar ce l-a determinat să se comporte în timpul mandatelor sale ca un veritabil vătaf. N-a făcut-o, mizând pe faptul că trecutul nu ţine loc nici de prezent şi nici de viitor. Aşa o fi dar metehnele rămân.

Iată mai jos şi Sentinţa penală 160 din 6 martie 2014, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti, Secţia I Penală, definitivă prin neapelare la data de 11 aprilie 2014, privind pe Costinel Milescu prin care s-a dispus inclusiv desfiinţarea contractului de vânzare cumpărare încheiat între Consiliul Local al municipiului Olteniţa şi SC MC Service SRL, în data de 18 decembrie 2007. Hai, lectură plăcută!

sentinta2

sentinta3

sentinta4

sentinta5

sentinta6

sentinta7

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.