PNL şi-a tras un traseist!

Preşedintele PNL Călăraşi, Dan Drăgulin, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, că Biroul Permanent Judeţean urma să valideze în dupa – amiaza aceleiaşi zile cererea de înscriere în partid a lui Ilie Mihai din Budeşti. Întreprinzător local, Ilie Mihai este un cunoscut trasesit politic din zonă. În 2008 şi-a încercat norocul la Primăria Budeşti din partea Partidului Conservator însă fără succes. Patru ani mai târziu candida din nou pentru aceeaşi funcţie însă sub sigla defunctului PP-DD. Iar în 2016 s-a aşezat din nou la startul aceleiaşi competiţii, pierzând pentru a 3-a oară, de data asta fiind susţinut de ALDE. Toate cele 3 „întreceri” au fost câştigate de liberala Lucia Lefter.

Intrarea acestuia în PNL, partid pe care de fapt l-a slujit din umbră în toată această perioadă, confirmă două lucruri. Primul, că Lucia Lefter, preferata de până acum a liberalilor, nu va mai fi susţinută de partid în viitoarele bătălii electorale locale iar cel de-al doilea că anul viitor, foarte probabil, vor avea loc alegeri parţiale în Budeşti după ce primarul PMP, fost UNPR, Iorgu Dumitru şi-a prezentat demisia. Se aşteaptă acum verdictul în procesului pe care Iorgu Dumitru l-a intentat Prefecturii Călăraşi, contestând ordinul de încetare a mandatului său emis de prefectul George Iacob. Ilie speră că în urma acestei „mişcări” să-şi maximeze şansele de succes iar a 4-a încercare să fie cu noroc!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.