PNL / R. Prică: Sunt sigură că numai un guvern liberal poate continua măsurile benefice pentru români începute în ultimul an

PNL / R. Prică: Sunt sigură că numai un guvern liberal poate continua măsurile benefice pentru români începute în ultimul an

Ruxandra Prică este cea de-a 4-a propunere a PNL Călărași pentru Camera Deputaților, la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Experiența în domeniul social, obținută din funcția de director al Centrului Regional de Formare Profesională Călărași, dar și implicarea în viața politică liberală i-au conferit Ruxandrei Prică șansa de a reprezenta Călărașiul în Parlamentul României.

”Viziunea cu care noi, tinerii, am pornit pe acest drum, al dezvoltării Călărașiului, mă face să cred că experiența acumulată în domeniul muncii și protecției sociale mă va ajuta să contribui prin inițiative legislative ce se pot concretiza în soluții benefice pentru călărășeni. Voi încerca alături de colegii mei să recuperăm anii pierduți de guvernele PSD care au cheltuit banii românilor fără să lase nimic în urmă, au fost interesați doar de privilegii, sinecuri și pensii speciale. Sunt sigură că numai un guvern liberal poate continua măsurile benefice pentru români începute în ultimul an”, susține Ruxandra Prică.

„Candidez acasă, pentru orașul meu, pentru că întotdeauna am fost alături de oameni și am ajutat!
Pornesc cu încrederea și speranța că vom face din Călărași un oraș mai curat, dezvoltat, în care să ne creștem și educăm copiii! Experiența noastră profesională și politică, faptul că aici am crescut și ne-am format, mă fac să cred că echipa liberală va fi câștigătoare!
Doresc succes, sănătate și putere tuturor colegilor liberali, să ne ajute Dumnezeu să facem tot ce ne-am propus”

Ruxandra Prică, PNL Călărași

La comanda Partidului Naționalș Liberal Filiala Călărași

Executat: SC Total Media SRL

CUI mandatar: 11200025

pricacandidatPNL

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.