PNL / R. Caraion: Îmi doresc să contribui la dezvoltarea învățământului călărășean, prin sprijinirea, în primul rând, a elevilor din mediile defavorizate

PNL / R. Caraion: Îmi doresc să contribui la dezvoltarea învățământului călărășean, prin sprijinirea, în primul rând, a elevilor din mediile defavorizate

Prof. Raluca Maria Caraion, candidat al PNL Călărași pentru Senatul României, și-a propus să contribuie la dezvoltarea învățământului călărășean prin sprijinirea, în primul rând, a elevilor din mediile defavorizate, dar, în aceeași măsură, și a elevilor performanți care au aptitudini deosebite.

”Sunt profesor de matematică, de 13 ani, titular în sistemul de învățământ la Liceul Pedagogic din Călărași, unde am ales să rămân, fiindcă vreau să contribui la formarea tinerelor cadre didactice. Astfel, pot contribui la dezvoltarea învățământului românesc și călărășean, pentru că tinerii dascăli pot fi vectorii care să transmită mesajul, sa fie formați in scopul dezvoltarii educației pe viitor.

Sunt onorată să fac parte din această echipă și vreau să multumesc, încă o dată, colegilor, pentru încrederea acordată.

Îmi doresc să contribui la dezvoltarea învățământului călărășean, prin sprijinirea, în primul rând, a elevilor din mediile defavorizate, fiindcă este foarte important să reducem rata abandonului școlar, unde avem probleme destul de delicate, dar, în aceeași măsură, nu putem neglija nici elevii performanți, care au aptitudini deosebite. Eu sunt voluntar la Centrul de Excelență din Călărași, din 2009, și sunt bucuroasă să fac parte din Corpul Profesorilor Experți, care lucrează cu tineri performanți. Avem centre de performanță și pe robotică și putem sprijini copiii care sunt dotați.

În ceea ce privește cariera mea politică, încă din studenție m-am alăturat echipei liberale. Sunt membru al TNL Călărași din 2007, în perioada 2012-2014 am contribuit la formarea Clubului studenților liberali din județul Călărași, iar din 2018, când am împlinit vârsta, am devenit membră a Organizației Femeilor Liberale.” a declarat Raluca Maria Caraion, într-o conferință de presă, organizată cu prilejul lansării candidaților PNL Călărași pentru Parlamentul României.

Raluca Maria Caraion este absolventă a Colegiului Național “Barbu Știrbei” Călărași, clasa specială de matematică. Studiile universitare le-a terminat ca șef de promoție a Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității Ovidius din Constanța. A obținut apoi media 10 la examenul de disertație la Masterul în Didactică Matematică.

De asemenea, lucrează în ultimii doi ani de facultate în cercetare universitară, publicând și câteva lucrări științifice cu teme de geometrie non-euclidiană dar și cu teme interdisciplinare fizică-geometrie, relativitate și fizică cuantică, sub coordonarea directă a Decanului Facultății de Matematică și Informatică, prof. univ. dr. Wladimir Georges Boskoff.

Raluca Maria Caraion a adus României medalia de bronz la Olimpiada Internațională de Matematică Comenius din Cipru, medalia de argint fiind câștigată, în același an de actualul primar al Capitalei, Nicușor Dan.

La comanda Partidului Național Liberal Filiala Călărași

Executat: SC Total Media SRL

CUI mandatar: 11200025

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.