PNL / Predoiu văd că are frâna de mână trasă tare de tot. Vezi cine a spus asta!

felipe 26Liderul PNL Călăraşi, Răducu Filipescu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă că primvicepreşedinte partidului, Cătălin Predoiu, se mişcă în campania internă pentru şefia partidului cu “frâna de mână trasă tare de tot”, neangajând nicio întâlnire până acum cu reprezentanţii organizaţiilor din ţară, aşa cum procedează “rivalul” său, Ludovic Orban, prezent recent şi la Călăraşi. “Cătălin Predoiu văd că are frâna de mână trasă tare de tot, nu prea se avântă în teritoriu aşa.” a spus Filipescu.

RGF n-a scăpat totuşi prilejul să-şi ironizeze şeful de partid comentând sarcastic prezenţa lui Predoiu la o întâlnire cu vechii pedelişti, găzduită de Vasile Iliuţă la Vîlcelele. “Da, am auzit că a fost la Vîlcelele. Mare metropolă. Acolo se dă mirul!” a continuat Filipescu.

Ciudat dar şi în 2014, Klaus Iohannis, în calitate de prezidenţiabil, s-a aflat în vizită la Vîlcelele, obţinând ulterior mandatul de şef al statutului. Altfel spus, dacă ajungi în fieful lui Iliuţă, ai cam toate şansele să câştigi competiţia în care este angrenat!

Obţinând mandatul de deputat în cadrul PNL Călăraşi, la parlamentarele din decembrie 2016, Cătălin Predoiu şi-a anunţat deja candidatura pentru preşedinţia partidului, la nivel national, fiind susţinut cu precădere de falanga pedelistă din cadrul partidului.