PNL / Orban i-a pus la punct: Ori vă potoliţi, ori dizolv organizaţia!

PNL / Orban i-a pus la punct: Ori vă potoliţi, ori dizolv organizaţia!

Anul 2019 părea să fi debutat sub cele mai bune auspicii pentru liderul PNL Călăraşi, Dan Drăgulin, din 2012, primar al municipiului reşedinţă de judeţ.

Pe 18 ianuarie, domnia sa le-a transmis „naivilor” din partid, prin intermediul unei postări pe contul oficial de facebook al PNL Călăraşi, că a reuşit să pună capăt orgoliilor şi să-i aducă la aceeaşi masă pe orgolioşii de top ai organizaţiei judeţene, finalizând astfel o construcţie laborioasă şi anume „unitatea Partidului Naţional Liberal la nivel judeţean.”. Ba mai mult, Drăgulin, în înţelepciunea sa politică proverbială, n-a uitat să le şi mulţumească „tuturor colegilor liberali pentru maturitatea politică de care au dat dovadă”.

Eh, ce mai poţi spune în faţa unui astfel de „demers” iniţiat de însuşi primul liberal al judeţului? Decât că e greţos, mincinos, rupt de realitate!

Postarea de pe facebook n-a fost întâmplătoare şi are în spate o „poveste” care merită relatată.

Chiar cu câteva zile înainte, însuşi Drăgulin ceruse o întrevedere la sediul central al partidului cu preşedintele Ludovic Orban, solicitându-i acestuia „reconfirmarea” dacă vreţi, de lider al organizaţiei judeţene întrucât doi – trei „grei” ai partidului nu-l mai ascultau demult. Nu s-a dus singur, în Modrogan participând şi cei doi primvicepreşedinţi, Constantin Corbu şi Gheorghe Dobre, secretarul partidului, Valentin Barbu precum şi cele două nuci tari ale partidului, senatorul Răducu Filipescu şi preşedintele CJ Călăraşi, Vasile Iliuţă, în realitate „motivele” care au stat la baza acestei întrevederi. Delegaţie mare şi importantă!

După ce s-a plâns de atmosfera apăsătoare din organizaţie, Drăgulin se aştepta, fără îndoială, să iasă şi de data asta învingător, mizând pe autoritatea lui Orban, în favoarea sa. Numai că socoteala de acasă, nu s-a potrivit cu cea din...Modrogan. După ce i-a ascultat preţ de câteva minute bune, aproape pe toţi, Orban a avut un mesaj ferm, tranşant care l-a pus serios pe gânduri pe Drăgulin: „Ori vă potoliţi şi câştigaţi alegerile europarlamentare, ori dizolv organizaţia judeţeană!”.

Sursele noastre susţin că Drăgulin s-ar fi tăiat ca maioneza, suportând, fără să crâcnească şi valul rece de critici primit dinspre şeful său suprem, Filipescu, care nu l-a menajat deloc, spre deliciul celor prezenţi.

Cu capul plecat şi profund îngândurat, Drăgulin şi-a asumat critica (ce putea să mai facă?!) şi cum a ajuns acasă, a ordonat să i se urce rapid mesajul, pe care-l puteţi citi mai jos, pe facebook, cuvintele, alese pe sprânceană dar şi cele 10-11 fotografii, culese din arhivă, având darul de a-l mai înmuia pe Orban.

Pentru „naivii” din partid, nu vă entuziasmaţi prea tare. Unitatea PNL rămâne un deziderat iar vremea orgoliilor n-a trecut. Luptele interne se vor acutiza curând, şeful vostru, Dan Drăgulin fiind demult depăşit de situaţie mai ales că autoritatea sa în partid de-abia se observă la microscop. Voi alegeţi de partea cui vă poziţionaţi!

 

Iată mesajul postat de Drăgulin pe contul de facebook al partidului pe 18 ianuarie, ora 13.02.

„Începutul de an 2019 este marcat de unitatea Partidului Național Liberal la nivel județean. A trecut vremea orgoliilor, suntem uniți și o vom demonstra în cele două evenimente electorale care ne așteaptă în acest an, dar și anul viitor.

Le mulțumesc tuturor colegilor liberali pentru maturitatea politică de care au dat dovadă.”

#PNLCălărași #echipă #unitate #ÎntâlnireCDJ

pnlunitate2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.