PNL / Nici Orban nu mai e ce era odată!

PNL / Nici Orban nu mai e ce era odată!

Nici Orban nu mai e ce era odată! Preşedintele PNL pare să fi devenit o cantitate neglijabilă pentru stafful partidului de la Călăraşi. Deşi, bietul Orban, cel care a repus România pe şinele UE, după guveranarea „dezastruoasă” a PSD-ului, a spus cu subiect şi predicat că “Nu primim primari PSD pentru a candida la alegerile locale din partea PNL”, conducerea liberală de la Călăraşi a nesocotit ordinul venit de la şeful suprem, mândrindu-se” joi cu “achiziţiile” de la PSD, realizate pe cârca lui Ciprian Pandea, fost lider de top social – democrat. Cum altfel decât "Pentru o ROMÂNIE NORMALĂ?".

E vorba după cum se vede şi-n fotografia de mai sus de Constantin Chirică (primarul comunei Tămădău Mare, fost pesedist, ex- pedelist, din nou pesedist şi de acum penelist – primul din stânga), Lucian Vasile (primarul comunei Vasilaţi, fost pesedist, ex- panelist, din nou pesedist şi de joi iarăşi penelist – al 7-lea din stânga), Nicolae Pandea (primarul comunei Ştefan cel Mare, tatăl lui Ciprian, pesedist din ’90 – penultimul din dreapta. Pfff, cam...nasol domn' primar, v-aţi dus şi cu cravata roşie!) şi Ionuţ Stan (primarul comunei Lehliu Sat, pesedist de prin 2016 – ultimul din dreapta). Desigur, toţi 4 au descoperit, peste noapte, virtuţile liberalismului de orientare creştin – democrată (doar în România mai e posibil aşa ceva!), înscriindu-se cu un patos demn de Cartea Recordurilor în partidul care, cu 20% în 2016, conduce azi România. E treaba lor! Corect ar fi fost să fie prezenţi şi directorii de deconcentrate care au ajutat PNL-ul la prezidenţiale şi / sau consilierii judeţeni. "Se ştie" ei!

Dar cum rămâne cu Orban? Chiar nu mai contează ceea ce spune? Şi-a răcit, oare, gura de pomană până acum? Doamne, şi ce impresie bună aveau liberalii de la Călăraşi despre LO!

PS Conducerea liberală îşi etalează marfa achiziţionată, la preţ de...nimic, de la standul PSD, în sediul PDL-ului de odinioară, fosta casă a lui Iliuţă! Hai, că nici dracu' nu mai e ce era odată!

orbannuprimimprimaripsd

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.